Saltar apartados

Facultat de Ciències de la Salut

Alinua
Portal de recerca 2
Mobilitat
Universitat Saludable
atenciontelefonica

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

19/11/2020
Programa Explorer | Inscripció oberta fins a l'11 de desembre

Els participants del Programa Explorer en la Universitat d'Alacant, impulsat en l'àmbit global pel Banco Santander, tindran l'oportunitat de formar-se i adquirir habilitats emprenedores, així com els coneixements necessaris per a construir i validar una idea de negoci.

A més, el projecte guanyador participarà en l'Explorer Trip: una experiència intensiva d'immersió i formació per mitjà d'un viatge d'una setmana a un hub d'innovació europeu a l'estiu de 2021.

Inscripció oberta fins a l'11 de desembre. Més informació en la web del Centre d’Ocupació de la UA: https://web.ua.es/va/centro-empleo/emprendimiento/explorer/explorer.html

02/11/2020
COMUNICAT DEGÀ FACULTAT CIÈNCIES SALUT

Estimats/as companys/as i estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut: 

Arran de la reunió que la setmana passada vam mantenir els Degans de Ciències de la Salut de les Universitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana amb la Conselleria de Sanitat, us comunique que, a causa de l'avanç de la pandèmia de Covid, els responsables de Conselleria ens van informar que es veien obligats a suspendre les pràctiques clíniques de l'alumnat de Ciències de la Salut. 

Únicament mantindran les pràctiques de l'alumnat deº 4 curs i les de l'alumnat de les titulacions de Màster, per la qual cosa des de la Facultat de Ciències de la Salut s'està treballant en la configuració delº 2 quadrimestre perquè no es vegen perjudicats/as els/as estudiants deº 2 i 3er. curs. 

Aquesta configuració s'està duent a terme de manera conjunta amb les Directores dels Departaments adscrits a la Facultat de Ciències de la Salut i esperem convocar aquesta mateixa setmana, un Claustre de Facultat en el qual us informarem de totes les qüestions relacionades amb aquest assumpte. 

José Antonio Hurtado Sánchez 
Degà 

01/09/2020
ATENCIÓ PRESENCIAL

 

L'atenció presencial en la Secretaria de la Facultat serà de 9 a 14h. amb cita prèvia.

SOL·LICITAR CITA PRÈVIA

Recordeu que la via més ràpida, i eficient, per a resoldre els teus dubtes és: "Contacta amb nosaltres"

09/09/2020
PROTOCOL D'ACTUACION PER Al COMENÇAMENT DEL CURS UNIVERSITARI 2020/2021
Consulta ací

Document desenvolupat coordinadament per la Comissió d'Adaptació Curricular, Avaluació Contínua Alternativa i Convocatòries d'Avaluació de la Universitat d'Alacant, es basa en el Protocol d'Actuació acordat per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i les cinc universitats públiques valencianes, en la seua versió actualitzada de 8 de setembre de 2020, i arreplega les recomanacions del Ministeri d'Universitats a la comunitat universitària per a adaptar el curs universitari 2020/21 a una presencialitat adaptada i mesures d'actuació de les universitats davant un cas sospitós o un positiu de COVID-19, en la seua versió actualitzada de 31 d'agost de 2020.

16/07/2020
CONVOCATÒRIES PROFESSORAT CONTRACTAT TEMPORAL (Ajudant, Professor Ajudant Doctor, Professor Associat)

 

Comissions de Selecció de professorat contractat temporal de la Facultat

Comissió 215: Departament de Psicologia de la Salut

Comissió 218: Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència

Comissió 222: Departament d'Infermeria

11/03/2020
ACCÉS PER A MAJORS DE 40 ANYS

 

Consulta ací

REALITZACIÓ DE L'ENTREVISTA PERSONAL: Per als alumnes amb almenys 5 punts en la baremació definitiva.  Día10/09/2020   Hora: 10:00 h  Lloc: Sala de Graus (Edifici 26, Facultat Ciéncias de la Salut)

03/07/2020
Servei d'Informació Telefònica: PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA
Telèfon 965909900 (des del 7 de juny fins a finals de setembre, de dilluns a divendres des de les 9'00 h fins a les 19'45 h, excepte agost).

AMPLIACIÓ HORARI: Els dies 29 i 30 de juliol l'horari serà ininterromput fins a les 22.00h posteriorment telèfon i wahtsapp 24h (600948663)

28/05/2020
ADAPTACIONS C4 ASSIGNATURES TITULACIONS FACULTAT CIÈNCIES DE LA SALUT

La Junta de Centre de la Facultat de Ciències de la Salut, va aprovar, en reunió de data 20 de maig de 2020, les adaptacions de les assignatures de les titulacions de la Facultat per a la convocatòria C4, previstes pel Pla de Continuïtat Docent, a conseqüència de l'estat excepcional provocat per la situació, evolució i perspectives de la COVID-19

Llistat d'adaptacions C4

31/03/2020
AJORNAMENT DE PAGAMENT DE REBUTS DE MATRÍCULA

Com a mesura de suport a les persones i famílies, que es vegen particularment afectades per les conseqüències econòmiques negatives de la declaració de l'estat d'alarma per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19. La sol·licitud es presentarà mitjançant aquest formulari fins al dia 6 d'abril. Adjuntar-hi els documents següents:

- Document escanejat que justifique l'especial situació.

- Declaració jurada que les dades són certes. No obstant això, la Universitat en qualsevol moment podrà sol·licitar el document original.

Es podrà ajornar el pagament fins al 16 de juny.

23/03/2020
PREGUNTES FREQÜENTS ALUMNAT FAQ COVID-19

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE EL PLA DE CONTINUÏTAT DE L'ACTIVITAT DOCENT NO PRESENCIAL A CONSEQÜÈNCIA DE LA SITUACIÓ, EVOLUCIÓ I PERSPECTIVES DEL COVID-19

https://web.ua.es/es/vr-estudiants/preguntas-frecuentes-alumnado-faq-covid-19.html

23/03/2020
Borsa per a professionals saniarios jubilats i titulats

Borsa extraordinària

S'acorda l'obertura d'un procediment extraordinari d'ocupació temporal per a la cobertura de les necessitats de recursos humans derivats de la pandèmia per coronavirus SARS%u2013COV (Covid-19) en les institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per als següents col·lectius:

a) Graduats i llicenciats en Medicina que no estiguen inscrits en les llistes d'ocupació temporal (encara que manquen d'especialitat).

b) Graduats i diplomats en infermeria que no estiguen inscrits en les llistes d'ocupació temporal.

c) Personal facultatiu que es trobe en situació de jubilació i siga menor de 70 anys.

d) Personal infermer/al fet que es trobe en situació de jubilació i siga menor de 70 anys.

http://www.san.gva.es/web_estatica/index_es.html

20/03/2020
Informació relativa a les pràctiques externes a causa de la suspensió de l'activitat docent

Instrucció de la Universitat d'Alacant en relació a la suspensió de pràctiques externes

La Resolució rectoral de la Universitat d'Alacant de 13 de març 2020, per la qual s'adopten mesures preventives i recomanacions de salut pública relatives a la comunitat a conseqüència de la situació, evolució i perspectives del COVID-19 i la suspensió de l'activitat docent presencial de manera indefinida a partir del dilluns 16 de març, implica la suspensió de l'assistència del nostre alumnat a les entitats en les quals estan realitzant les seues pràctiques externes presencials.

Més info

13/03/2020
SUSPENSIÓ ACTIVITAT DOCENT PRESENCIAL I DE LES ACTIVITATS EXTRAACADÈMIQUES

Seguint les instruccions de la Generalitat Valenciana, i en coordinació amb la resta d'universitats públiques valencianes, se suspèn l'activitat docent presencial de manera indefinida a partir del pròxim dilluns, dia 16 de març.

Se suspenen així mateix totes les activitats extraacadèmiques de qualsevol índole programades tant al Campus de Sant Vicent del Raspeig, com en les altres seus o aules universitàries.

La docència s'impartirà de manera virtual. Pla de Continuïtat de la Docència #YoMeQuedoEnCasa #FrenarLaCurva

13/03/2020
Pla de continuïtat docent de la UA davant el covid-19

La Universitat d'Alacant llança el Pla de Continuïtat de l'Activitat per a la continuïtat docent no presencial i la continuïtat de l'activitat laboral no presencial.

En el següent enllaç tens tota la informació i eines que posa a disposició la UA per a l'alumnat, PDI, PAS, etc

https://pdc.ua.es/es/

07/05/2019
Bicentenari Balmis

Facultat de Ciències de la Salut


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Twitter: https://twitter.com/facienciassalud

Facebook: https://www.facebook.com/FacultadCienciasSaludUniversidadAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464