Saltar apartados

Els qui som?

El gabinet Alinua es configura com un centre propi de la Universitat d'Alacant, sense ànim de lucre, adscrit a la Facultat de Ciències de la Salut. Entre les seues finalitats està fomentar una alimentació més saludable i sostenible mitjançant l'articulació del coneixement generat des de diferents disciplines relacionades amb alimentació, nutrició i salut pública.

El gabinet compta amb el suport dels Vicerectorats de Campus i Sostenibilitat, i de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, de la Universitat d'Alacant.

Coordinadora del Gabinet:

  • Dra. Mª Carmen Davó Blanes. TU del Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut pública i Història de la Ciència.

email: mdavo@ua.es

 

Personal Tècnic del Gabinet:

  • Sonia Martínez Balaguer. Dietista Nutricionista. Nº Col·legiada CV00043

email: alinua@ua.es

 

Responsable del Gabinet:

  • Dr. José Miguel Martínez Sanz. Representant de l'Equip Decanal, Coordinador de Qualitat, alumnat i pràctiques del Grau de Nutrició Humana i Dietètica.

email: josemiguel.ms@ua.es

  • Dr. José Antonio Hurtado Sánchez. Degà de la Facultat de Ciències de la Salut

 

Equip col·laborador:

  • Pamela Soares, Iris Comino, Mª Asunción Martínez, Mª del Rocío Ortíz i Vicente Clemente. Departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i salut Pública i Història de la Ciència.

Gabinet d'Alimentació i Nutrició


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9408

Facebook: https://www.facebook.com/GabineteAlinUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464