Saltar apartados

Missió

Contribuir al desenvolupament ple i sa de la població alhora de millorar el seu estat de nutrició mitjançant la generació, la divulgació i l'aplicació del coneixement de forma integrada, relacionades amb la nutrició clínica i la nutrició pública.

Desenvolupar programes basats en evidència científica actualitzada i d'alta qualitat, per a aconseguir que la intervenció en matèria d'alimentació es convertisca en part integral de la cura individualitzada d'una persona amb una patologia amb implicació nutricional, i del desenvolupament de l'alimentació saludable com a forma de prevenció de diverses patologies a grups i població en general.

Col·laborar, en el que els departaments, facultats, instituts i altres unitats acadèmiques consideren oportú, en la docència dels estudiants universitaris.

Recolzar, en el marc de la integració tant a nivell nacional com a internacional, a les diferents autoritats competents, per a l'assoliment de la Seguretat Alimentària i Nutricional, mitjançant la cooperació tècnica basada en evidència, amb la fi garantir la protecció i la millora de l'estat nutricional de la població.

Gabinet d'Alimentació i Nutrició


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9408

Facebook: https://www.facebook.com/GabineteAlinUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464