Saltar apartados

Notes de premsa

- Inauguració Alinua

La Universitat d'Alacant inaugura el Gabinet d'Alimentació i Nutrició, ALINUA

Vídeo presentació

 

- Projecte UniHcos

La UA investiga els estils de vida durant l'etapa universitària i els seus efectes sobre la salut: El projecte està adscrit al Gabinet d'Alimentació i Nutrició de la Universitat d'Alacant (Alinua)

La UA investiga els estils de vida durant l'etapa universitària i els seus efectes sobre la salut: A través del Projecte UniHcos al costat d'estudiants de les Universitats de Cantàbria, Granada, Huelva, Jaén, León, Salamanca, Valladolid i Vigo.

 

- Alinua i Universitat Saludable

La UA generalitza els menús saludables en tots els serveis de restauració del Campus de Sant Vicent: La iniciativa forma part del projecte Universitat Saludable que promou el vicerectorat de Campus i Sostenibilitat, i compta amb la col·laboració d'ALINUA, el gabinet d'Alimentació de la UA, els qui supervisen els menús, fan el recompte de calories i controlen l'elaboració dels plats conforme a paràmetres saludables.

 

-Recomanacions d'alimentació durant el confinament per Covid-19

L'equip d'Alinua, amb el suport del Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, ha elaborat uns fullets informatius amb recomanacions dietètic-nutricionals, mesures higienicosanitàries i consells a l'hora d'anar a comprar durant el confinament. Es tracta de les recomanacions d'alimentació que ofrereix la Universitat d'Alacant per a afrontar el confinament per COVID-19, tant per a la població general com com per als principals grups de risc indicats pel Ministeri de Sanitat.

 

- Tot detalle compte. Aposta per una alimentació saludable i sostenible

Tot detalle compte. Aposta per una alimentació saludable i sostenible és una campanya promoguda pel Gabinet d'Alimentació i Nutrició de la Universitat d'Alacant (ALINUA), està dirigida a la seua Comunitat Universitària amb el propòsit de fomentar la reflexió sobre la relació del sistema alimentari amb la sostenibilitat ambiental, social i la salut.

 

Gabinet d'Alimentació i Nutrició


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9408

Facebook: https://www.facebook.com/GabineteAlinUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464