Saltar apartados

muec

Coordinadora: Juana Perpiñá Galván

-Comissió acadèmica

Informació General

-A partir del curs 2018/19 les places oferides seran 30, de les quals 10 estaran destinades a llicenciats/graduats en medicina i 20 a diplomats/graduats en infermeria. Les places no cobertes en un dels contingents passaran a l'altre.

- Pla d'estudis

- Informació detallada del pla d'estudis

- Publicació en BOE (Boletín Oficial del Estado: dilluns 20 de març de 2017, Núm. 67)

- Memòria

- Presencialitat, activitats formatives i professorat responsable

- Perfil i requisits d'accés: el Màster està dirigit a egressats en titulacions universitàries oficials d'Infermeria i Medicina, des d'una perspectiva de treball en equips multidisciplinaris d'alt rendiment quant a lideratge, compromís, coordinació i desenvolupament assistencial amb una planificació dels ensenyaments d'alt nivell i idèntica per a tots dos col·lectius.

-Admissió: criteris de baremació aprovats per la Comissió Acadèmica.

-Reconeixement de crèdits per experiència laboral o professional:

-Art.7.3 de la Normativa de reconeixement i transferència de crèdits en estudis oficials, aprovada per Consell de Govern de l'UA el 27 d'octubre de 2010, modificada el 27 de febrer de 2012 i 29 de novembre de 2017: L'experiència laboral i professional acreditada podrà ser també reconeguda en forma de crèdits que computaran a l'efecte de l'obtenció d'un títol oficial, sempre que conferisquen, almenys, el 75% de les competències de les assignatures per les quals es vol obtenir el reconeixement de crèdits.

-Memòria acreditada del Màster O. en emergències i catàstrofes, pàgines 10 i següents: Assignatura Pràctiques externes SAMU i urgències hospitalàries de 8 ECTS. Definició i quantificació de la mena d'experiència professional que podrà ser reconeguda: Certificació d'experiència laboral en unitats de Suport Vital Avançat (SAMU) i Serveis d'Urgències Hospitalàries amb un temps mínim de 3 anys, tant per a titulats/as en medicina com en infermeria. 

-Blog -MasteremergenciasUA-

Sol·licitud de plaça per al contingent d'egressats- Curs 2020-21

Formulari de sol·licitud de plaça per al contingent d'egressats dels Títols Propis de la UA Màster en Urgències i Emergències i Màster en Emergències Extrahospitalàries.

  • Places oferides: 20
  • Termini de sol·licitud: des del 16 de juliol fins al 30 de setembre de 2020.
  • Criteri d'admissió: nota mitjana (sobre 10) de l'expedient del títol propi de referència

Taules d'adaptació entre el Màster Universitari en Emergències i Catàstrofes i els Títols Propis de la UA Màster en Urgències i Emergències i Màster en Emergències Extrahospitalàries:

Només s'acceptaran sol·licituds d'estudianates diplomats en els Títols Propis de la UA Màster en Urgències i Emergències i Màster en Emergències Extrahospitalàries.

  •  FORMULARI de sol·licitud de plaça (habilitat a partir del 16 de juliol)

 

Facultat de Ciències de la Salut


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Twitter: https://twitter.com/facienciassalud

Facebook: https://www.facebook.com/FacultadCienciasSaludUniversidadAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464