Saltar apartados

muna

Coordinadora: Eva Mª Trescastro López

-Comissió acadèmica

Informació General

- Pla d'estudis

- Informació al detall del pla d'estudis

- Publicació en BOE (Butlletí Oficial de l'Estat: dilluns 20 de març de 2017, Núm. 67)

- Memòria

- Informe definitiu renovació acreditació AVAP 2019

- Renovació acreditació per Consell d'Universitats 2019

- Presencialitat, activitats formatives i professorat responsable

- Perfil i requisits d'accés: el perfil d’ingrés d’este Màster es correspon amb titulacions de l’àmbit de la Nutrició i Alimentació, i dins d’estes, losgraduados en Nutrició Humana i Dietètica i Ciència i tecnologia dels aliments. Es considerarà a més el perfil de titulats en altres Ciències de la Salut i Ciències Experimentals com a graduat en Medicina, Infermeria, Fisioteràpia, Psicologia, Podologia, Òptica, Odontologia, Veterinària, Farmàcia, Biologia i Química.

Informació curs 2020-21

- Nou tríptic

- Horaris

-Itinerari1: Nutrició clínica i comunitària (pendent de publicació)

-Itinerari 2. Ciències dels aliments  (pendent de publicació)  

- Dates d'examen (veure guies docents d'assignatures)

Cercador d'assignatures

- Treball Fi de Màster:

-Reglament de Treballs de finalització de Màster de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA. Aprovat per Consell de Govern el 27/02/2014

-Guia per a la selecció de temes a través d'UA_Project

-Guia per a l'elaboració del TFM i documents annexos

 

Facultat de Ciències de la Salut


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Twitter: https://twitter.com/facienciassalud

Facebook: https://www.facebook.com/FacultadCienciasSaludUniversidadAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464