Saltar apartados

Facultat de Ciències de la Salut - Notícies publicades en Setembre, 2012

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Setembre, 2012
 • Divendres, 28
 • Cartell Facultat

  Seminaris d'Investigació

  Des de la Facultat s'ha organitzat un programa de Seminaris d'Investigació dirigits a tots els interessats en el desenvolupament d'habilitats de producció de coneixement. És a dir, estudiants de Màster, Doctorat i professorat; així com professionals de l'atenció sanitària.

  Programa

 • Dijous, 27
 • EUE

  MATRÍCULA EN TITULACIONS DE GRAU DE LA FACULTAT

  Consulta el procediment de MATRÍCULA si estàs admès/a o si estàs en LLISTA D'ESPERA del Grau en Infermeria o Grau en Nutrició Humana i Dietètica.

 • Dimarts, 25
 • Cardioproteccion

  La Universitat d'Alacant i Telefónica col·laboraran en el foment de la cardioprotección en la província

  La Universitat d'Alacant i Telefónica han signat aquest matí en el despatx del rector, un acord de col·laboració amb el qual es pretén generalitzar la implantació d'un Servei Integral de Cardioprotección en empreses i institucions de la província d'Alacant. Amb aquesta iniciativa, que s'engloba dins d'un projecte que es vol escometre en tot el territori Nacional, es pretén lluitar contra la mort sobtada cardíaca, una alteració que només es pot revertir si es té a prop un desfibril·lador i els coneixements essencials per al seu maneig i aplicació.

  En la signatura han estat presents el director territorial de Telefónica, Javier Castro Pérez, a els qui han acompanyat Sergio Fernández, José Manuel de l'Arc i Jesús Cirerer, també representants de l'empresa. Per part de la UA han assistit el seu rector , Manuel el Palomar, la secretària general, Aránzazu Calçada, la degana de la facultat de Ciències de la Salut, Ana Laguna i altres membres de l'equip decanal,

 • Divendres, 21
 • logo UA

  Seminari gratuït d'Artrosis i Osteoporosis

  Seminari d'Artrosis i Osteoporosis gratuït en col·laboració d'ADEATA (Associació de Diplomats en infermeria-Acupuntores i Teràpies Alternatives) que es realitzarà el dia 3 d'Octubre en el Col·legi d'Infermeria d'Alacant. Places limitades. Estudiants poden inscriure's en info@bonusan.es o en el 96 646 38 15.
  Responsable Dep. Att. al client:
  Lidia Peinado

 • Divendres, 14
 • EUE

  Assignatures Practicum Grau en Infermeria

  Per a la realització de les assignatures Practicum en els Centres de Pràctiques, l'alumnat ha d'entrar a l'Aplicació Practicum i seleccionar 10 Centres de preferència. L'Aplicació estarà habilitada el dilluns dia 17 de setembre (a partir de les 11'00 h) fins al dia 23 de setembre.

  A causa de problemes informàtics, l'alumnat haurà d'entrar novament a l'Aplicació Practicum per a seleccionar 3 Centres de Pràctiques (Hospital) diferents en les assignatures IV a l'IX. Ampliat termini fins al dia 26 de setembre.

 • Dimecres, 12
 • Centre de Transfusions

  DONACIÓ DE SANG ESPECIAL ALUMNAT I PROFESSORAT FACULTEU DE CIÈNCIES DE LA SALUT UNIVERSITAT D'ALACANT

  25 de setembre de 2012 en la Facultat. Horari: 9:00 h - 13:30 h

  Com a professionals de la Salut hem de conscienciar-nos i conscienciar als quals ens envolten respecte a la qüestió de la donació de sang. Cada dia es trasfunden 800 unitats a la Comunitat Valenciana, aproximadament entre 250 i 275 de les mateixes corresponen a la província d'Alacant. Les demandes són creixents, però menys d'un 4% de la població és donant de sang. I l'única font d'hemoderivados és la solidaritat ciutadana. Encara no es pot pensar en productes alternatius.

  T'esperem%u2026.

 • Tornar al tauler principal

Facultat de Ciències de la Salut


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Twitter: https://twitter.com/facienciassalud

Facebook: https://www.facebook.com/FacultadCienciasSaludUniversidadAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464