Saltar apartados

Informació estudiants acollits

INTRODUCCIÓ

Els estudiants d'universitats amb les quals la Universitat d'Alacant té subscrit acords o convenis d'intercanvi d'estudiants, poden realitzar una part dels seus estudis en aquesta Facultat. Aquest intercanvi es realitzarà amb l'objectiu de reconeixement acadèmic i d'aprofitament mitjançant aquests programes d'intercanvi:

 • SICUE mobilitat nacional
 • ERASMUS mobilitat europea
 • GLOBAL mobilitat
ESTUDIS en aquesta Facultat
ALTRES CURSOS I ACTIVITATS en la Universitat

 

Programa mobilitat Nacional SICUE

La Facultat de Ciències de la Salut és la responsable de l'admissió i matrícula d'estudiants acollits. 

Tràmits en la Facultat

Consulta les guies docents de la titulació: Grau Infermeria - Grau Nutrició Humana i Dietètica

Els estudiants han d'emplenar un Formulari Online per al registre i obertura d'expedient, on haurà d'adjuntar l'Acord d'Aprenentatge signat per totes les parts i expedient acadèmic amb nota mitjana. Qualsevol dubte o problema, contactar amb el personal administratiu.
FORMULARI ONLINE: Grau Infermeria - Grau en Nutrició Humana i Dietètica
Termini: del 15/juliol al 30/juliol (ampliat fins al 5 de setembre).

 • ABANS DE L'ARRIBADA: Rebràs informació sobre les teues dades d'accés al nostre UACloud, imprescindible per a matricular-te online (en setembre) i consultar el teu dia de matrícula (UACloud-> Targeta matrícula > matriculació > consulta termini). Consulta la Guia general d'automatrícula. Com a estudiant acollit/da, en la automatrícula hauràs de chequear el codi 74 programa mobilitat i triar el pagament en efectiu únic (l'import será 0)
 • ARRIBADA: A l'arribada hauràs de lliurar el certificat d'entrada (el model te'l proporciona la teua Universitat) a nostra Secretaria de la Facultat per segell i signatura. Per a la realització de pràctiques clíniques d'infermeria, consulta els tràmits adicionals en la web del Practicum Grau Infermeria.
 • EIXIDA: Una vegada finalitzada l'estada hauràs de lliurar el certificat d'eixida per a segell i signatura i lliurar en la teua Universitat. Podràs consultar les qualificacions a través d'UACloud -> expedient acadèmic.

Programa mobilitat Europeu ERASMUS

L'Oficina de Mobilitat (edifici número 23 del mapa del campus) és la responsable de l'acceptació/admissió d'estudiants i de la seua matrícula. Consulta el procediment de sol·licitud i acceptació.

 • LEARNING AGREEMENT: La proposta de Learning Agreement  s'ha d'emplenar en UACloud abans de finalitzar juliol (veure instruccions).
  Ruta: UACloud →CV Altres serveis→Secretaria Virtual→ Incoming Students → Learning Agreement (clic en Proposta)

 • MATRÍCULA: UACloud → app Matrícula → matriculació → consulta termini. Guia

Per a qualsevol problema d'accés a UACloud, contactar amb l'Oficina de Mobilitat.

Tràmits

Consulta les guies docents de la titulació: Grau Infermeria - Grau Nutrició Humana i Dietètica
Per a qualsevol dubte, pots contactar amb la Vicedegana d'Ordenació Acadèmica del Grau

La coordinadora de mobilitat de la Facultat, professora Estela González Rodríguez, supervisarà la proposta de Learning Agreement per a la seua aprovació i signatura digital (format pdf).

 • ABANS DE L'ARRIBADA: L'estudiant haurà de tenir signat el Learning Ageement d'UACloud i estar matriculat en la UA. A més haurà de concertar cita prèvia a estela.gonzalezua.es.
 • ARRIBADA i EIXIDA: L'alumnat haurà de dirigir-se a l'Oficina de Mobilitat per al registre de la seua entrada i posteriorment el de la seua eixida. Una vegada registrat l'estudiant d'infermeria haurà d'acudir a la Facultat (edifici número 26 del mapa) per a arreplegar el seu carnet de pràctiques clíniques per a poder incorporar-se a l'Hospital.
Practicum Grau en Infermeria curs 2020-21 (tràmits i informació)

Programa de mobilitat GLOBAL

L'Oficina de Mobilitat (edifici número 23 del mapa del campus) és la responsable de l'acceptació/admissió d'estudiants i de la seua matrícula. Consulta el procediment de sol·licitud i acceptació. Per a qualsevol problema d'accés, hauran de dirigir-se a l'Oficina de Mobilitat.

Consulta les guies docents de la titulació: Grau Infermeria - Grau Nutrició Humana i Dietètica
Per a qualsevol dubte docent, pots contactar amb la Vicedegana d'Ordenació Acadèmica del Grau

L'estudiant haurà de tenir signat el Learning Ageement d'UACloud i estar matriculat en la UA.

Tràmits

La coordinadora de mobilitat de la Facultat supervisarà la proposta de Learning Agreement per a la seua aprovació i signatura digital (format pdf) abans de la seua arribada.

 • LEARNING AGREEMENT: La proposta de Learning Agreement  s'ha d'emplenar en l'apartat corresponent d'UACloud abans de finalitzar juliol (veure instruccions).
  Ruta: UACloud →CV Altres serveis→Secretaria Virtual→ Incoming Students → Learning Agreement (clic en Proposta)
 • MATRÍCULA: UACloud → app Matrícula → matriculació → consulta termini. Guia
 • ENTRADA i EIXIDA: L'alumnat haurà de dirigir-se a l'Oficina de Mobilitat per al registre de la seua entrada i eixida, així com la matrícula en la UA.

Per a qualsevol problema d'accés a UACloud, contactar amb l'Oficina de Mobilitat.

 

Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464