Saltar apartados

Practicum

ESTUDIANTS ACOLLITS EN PROGRAMES DE MOBILITAT

Informació sobre el Pràcticum Grau en Infermeria

Els estudiants que vulguen realitzar assignatures pràcticum del Grau en Infermeria, a més d'emplenar el Learning Agreement en UACloud de la Universitat, hauran d'emplenar el Formulari Online de la Facultat de Ciències de la Salut. Termini: 1/Juliol al 07/Setembre. Per a qualsevol dubte, contactar amb la professora coordinadora de mobilitat de la Facultat: Estela González Rodríguez (estela.gonzalezua.es).

Cada assignatura Pràcticum consta de 6 ECTS amb una durada de 18/19 dies aproximadament (150 hores).

ESTADA (períodes i assignatures)

Curs acadèmic: 2020-21

A causa de la pandèmia COVID-19 en curs, no podem acceptar intercanvis durant el semestre de tardor de 2020 (setembre a desembre de 2020) per a les assignatures Practicum del Grau d'Infermeria.

El termini de les nominacions per al semestre de primavera (febrer a juny de 2021) expira el 30 de juliol de 2020.

Estada (18 ECTS. 450 hores):
Incorporació: del 21/01/2021 al 23/04/2021
o bé
Incorporació: del 15/03/2021 al 15/06/2021

Assignatures:
27015 Pràcticum II Infermeria Comunitària II (pràctiques d'atenció primària en centre de salut)
27028 Pràcticum IX Cures d'Infermeria de l'Adult II (pràctiques en Hospital en unitats mèdiques/quirúrgiques)
27039 Pràcticum X Cures d'Infrmeria Especialitzades i (pràctiques en Hospital en unitats especials: quiròfan, urgències, UCI...)

LLOC DE PRÀCTIQUES I CONTACTE

Les pràctiques es podrán realitzar en Centres de Salut (atenció primària) i Hospital.

Lloc: Hospital Marina Baixa (Villajoyosa)
Contacte: Sonia Carrió Cardona (carrio_son@ gva.es)

L'assignació de pràctiques en centres sanitaris podrà ser consultada dues setmanes abans de la incorporació en la UA a través de la app Practicum.

REQUISITS I DOCUMENTACIÓ

Requisits:

1. Una vegada l'estudiant tinga assignat hospital/centre de salut haurà de contactar amb el responsible de l'hospital i preguntar per la mena d'uniforme que accepten. En general, se li recomana portar el seu propi uniforme (bata i calçat).

2. Cada alumne haurà d'acudir amb la seua pròpia assegurança de responsabilitat civil del qual haurà d'aportar comprovant de pagament abans de la seua arribada a la UA. A més, cada alumne haurà d'aportar comprovant de pagament de l'assegurança d'accidents proporcionat per la Universitat d'Alacant (uns 5 €). La matrícula ha de realitzarse a setembre a través de la nostra plataforma UACloud (instruccions). Per a més informació, contactar amb l'Oficina de Mobilitat student.mobility@ua.es.

Documentació, email a l'Hospital:

1. Dues setmanes abans d'incorporar-te a l'Hospital, envia a l'Hospital per email el teu CERTIFICAT D'ANTECEDENTS PENALS (generalment ho proporciona el Departament de Policia del teu pais). Si aquest informe no està en anglès, el teu coordinador/a de mobilitat ha de certificar indicant que l'estudiant és un bon candidado i que no té cap delicte penal. Veure "model de certificació" ací.

2. Dues setmanes abans d'incorporar-te a l'Hospital, envia a l'Hospital per email el teu INFORME DE VACUNACIÓ i anàlisi recent de MRSA. La majoria de les ubicacions clíniques en les quals se t'assignarà generalment treballen amb els Departaments de Medicina Preventiva que controlen a cada persona que treballa allí. Es recomana estar vacunat contra tètanus i hepatitis B.

3. DESCARREGA des de l'app Practicum ->Assignatura->El meu tutor i centre assignat -> Acord de Pràctiques. Per cada assignatura hi ha un acord que has de lliurar al responsable de l'Hospital per a la seua signatura el primer dia d'incorporació.

4. Imprimeix el COMPROMÍS DE CONFIDENCIALITAT (emplena, signatura i lliurament al responsable de l'Hospital el primer dia d'incorporació).

5. Imprimeix el CONTROL D'ASSISTÈNCIA (per a la signatura diària del tutor de pràctiques en l'hospital).

6. Arreplega el teu CARNET DE PRÀCTIQUES en la Facultat de Ciències de la Salut durant l'entrevista que ha de tenir lloc abans de començar les pràctiques. (Demana cita a la Coordinadora de Mobilitat Estela Gonzalez Rodriguez a estela.gonzalezua.es i envia-li el rebut de l'ASSEGURANÇA DE PRÀCTIQUES pagat).

.

ALTRA INFO

Allotjament:  cercador - Facebook Erasmus en La Vila joiosa

Transport a la Universitat d'Alacant (altra informació : mòbilis card)

 


 

Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464