Saltar apartados

erasmus

MOBILITAT INTERNACIONAL ERASMUS

Introducció

El programa Erasmus té com a objectiu fomentar la mobilitat dels estudiants universitaris, permetre'ls fer part dels estudis en altres Estats europeus, amb la finalitat de consolidar la dimensió europea en l'ensenyament, promoure els intercanvis d'informació i experiències perquè la diversitat i les particularitats dels sistemes educatius en els Estats membres es convertisquen en una font d'enriquiment i d'estímul recíproc, així com fomentar i garantir el reconeixement acadèmic dels títols, períodes d'estudi i altres qualificacions, amb la finalitat de facilitar el desenvolupament d'un espai europeu obert de cooperació en matèria d'educació.

Requisit lingüístic

Els/les estudiants hauran de justificar el requisit lingüístic mitjançant la presentació d'un document oficial que acredite el nivell mínim d'idioma requerit. Els documents que es valoraran són exclusivament els acceptats pel Servei de Llengües i Cultura. Consulta tota la informació en la pàgina web del Secretariat de Mobilitat.

Coordinació administrativa

Els requisits, nombre de places, Universitats de destinació, sol·licituds, criteris de selecció i adjudicació s'estableixen en les convocatòries corresponents que són gestiones i publicades per l'Oficina de Mobilitat en cada curs acadèmic. Consulta la seu web.

Orientació i Coordinació Acadèmica

Si estudies Grado en Nutrició Humana i Dietètica, abans de sol·licitar plaça, consulta al nostre personal, les assignatures que pots cursar en la Universitat de destinació que t'interessa, per al posterior reconeixement en aquesta Facultat.
Si estudies Grau en Infermeria, les assignatures que cursaràs en l'estranger seran assignatures Pràcticum durant el segon semestre.

Les assignatures i els seus equivalents has de reflectir-los en el Learning Agreement, UACloud ->Mobilitat després de l'adjudicació de plaça (llig el manual de l'Alumnat).

Matrícula en UACloud. La matrícula has de formalitzar-la en la UA com la resta d'alumnat, però una vegada realitzada has d'enviar e-mail a la col·laboradora de mobilitat (maricarmen.bernabeuua.es) indicant les assignatures a fer fora de la UA, perquè faça la validació corresponent.

Tràmits a realitzar per l'estudiant després de l'adjudicació definitiva (abans, durant i després de la Mobilitat):
Chequea els tràmits que vages realitzant en aquest Document.

Equivalències de qualificacions per països per al càlcul de la qualificació final obtinguda en l'estranger.

Ajudes per a participants Erasmus amb necessitats especials

Només podrà sol·licitar-la l'alumnat amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Més informació en la web del Secretariat de Mobilitat.

Convenis

Consultar l'OFERTA DE PLAÇES en la convocatòria corresponent del Secretariat de Mobilitat.

 • Infermeria

  Institucions sòcies

  Es cursarà en l'estranger les assignatures Pràcticum d'Infermeria durant el segon semestre.
  Orientació acadèmica: Manuel Lillo Crespo (Coordinador de Mobilitat) i Mª Carmen Bernabeu (Col·laboradora)

 • Nutrició Humana i Dietètica

  Institucions sòcies

  Orientació acadèmica: Mª Isabel Sospedra López (vicedegana d'Ordenació Acadèmica de la titulació). L'alumnat ha de presentar una proposta d'estudi mitjançant tutoria o email.

 

 

 

Mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464