Saltar apartados

Comissió Acadèmica

COMISSIÓ ACADÈMICA, D'ALUMNAT I LINGÜÍSTICA

Membres: Jose Antonio Hurtado Sánchez, Victoria Eugenia Maneu Flores, Rosa Ferrer Diego, Eva Gabaldón Bravo, Carmen Vives Cases, Isabel Sospedra López, Miriam Sánchez San Segundo, Antonio Oliver Roig, Josep Bernabeu Mestre, Ana Mª Santos Ruiz, Serafín Alegría Rosa, Ludmila Pellejero Arriola, Juan García Sierra.

Competències: 

  • Realitzar un seguiment global per a cadascun dels cursos de les diverses titulacions.
  • Plantejar els sistemes d'avaluació i elevar propostes a la Direcció del Centre perquè, per part d'aquesta, s'adopten les decisions que milloren la qualitat de la titulació i les taxes de graduació, d'abandó i eficiència contemplades en l'Annex I del RD 1393/2007.
  • Elaborar els informes anuals de qualitat que remetrà a la Comissió de Garantia Interna de la Qualitat, avalats pels informes dels coordinadors de titulació i curs.
  • Planificació i proposta d'horaris de les diferents titulacions.
  • Resolució de conflictes.
  • Canalitzar i informar als òrgans competents les propostes formulades des de l'alumnat amb l'objectiu de millorar la qualitat dels ensenyaments del Centre.
  • Proposta i avaluació de les polítiques lingüístiques del centre en els àmbits de la docència i dels usos institucionals i de gestió.

 

 

 

Facultat de Ciències de la Salut


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Twitter: https://twitter.com/facienciassalud

Facebook: https://www.facebook.com/FacultadCienciasSaludUniversidadAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464