Saltar apartados

Comissió Doctorat

COMISSIÓ DE DOCTORAT

Membres: Jose Antonio Hurtado Sánchez, Miguel Richart Martínez, Carmen Vives Cases, M. del Carmen Solano Ruiz, Juan Mora Pastor, Elena Ronda Pérez, M. Flores Vizcaya Moreno, Andreu Nolasco Bonmatí, Daniel Ruiz Fernández, Rosario I. Ferrer Cascales.

Són funcions de la Comissió de Doctorat:

a) Establir requisits i criteris addicionals per a la selecció i admissió dels estudiants a un programa de doctorat i resoldre sobre aquesta base.

b) Assignar un tutor i un director de tesi al doctorand, així com la seua modificació en els casos previstos en la present normativa.

c) Autoritzar les pròrrogues als estudis de doctorat en les condicions previstes en aquesta normativa.

d) Avaluar anualment el pla de recerca i el document d'activitats del doctorand juntament amb els informes que a aquest efecte hauran d'emetre el tutor i el director.

i) Proposar la composició del Tribunal encarregat de jutjar les tesis doctorals i donar el vistiplau a la seua defensa.

f) Autoritzar les mesures de protecció de la privadesa de tesis doctorals en circumstàncies excepcionals lligades a processos de protecció o transferència de coneixements, com poden ser, entre d'altres, la participació d'empreses en el programa o Escola, l'existència de convenis de confidencialitat amb empreses o la possibilitat de generació de patents que recaiguen sobre el contingut de la tesi.

g) Autoritzar les estades i activitats fora d'Espanya dels doctorands encaminades a obtenir l'esment de «Doctor internacional»

h) Nomenar quantes subcomissions internes considere necessàries per a l'adequat acompliment de les seues activitats.

 

 

  Facultat de Ciències de la Salut


  Universitat d'Alacant
  Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
  03690 Sant Vicent del Raspeig
  Alacant (Spain)

  Tel: (+34) 96 590 3512

  Twitter: https://twitter.com/facienciassalud

  Facebook: https://www.facebook.com/FacultadCienciasSaludUniversidadAlicante

  Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

  Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464