Saltar apartados

Comissió Garantía de la Qualitat

COMISSIÓ DE GARANTIA DE QUALITAT

President: Hurtado Sánchez, José Antonio

Secretària: Sánchez San Segundo, Miriam

PAS: Alegría Rosa, Serafín

Vocals: Vives Cases, Carmen; Gabaldón Bravo, Eva Mª; Sospedra López, Mª Isabel; Juliá Sanchís, Rocío; Martínez Sanz, José Miguel; Albaladejo Blázquez, Natalia; Tuells Hernández, José V.; Noreña Peña, Ana Lucía; Santos Ruiz, Ana; Lax Zapata, Pedro; Ortiz Moncada, Mª Rocío; Pérez Gopar, Inés; González Rodríguez, Estela; Davó Blanes, Mª Carmen; Perpiñá Galvañ, Juana; Oliver Roig, Antonio; Solano Ruiz, Mª Carmen; Fernández Alcántara, Manuel; Arques Castelló, José Antonio

Competències: 

La Comissió de Garantia de la Qualitat del Centre és un òrgan que participa en les tasques de planificació, coordinació i seguiment del SGIC, actuant a més com un dels vehicles de comunicació interna de la política, objectius, plans, programes, responsabilitats i assoliments d'aquest sistema.

 • Verificar la planificació del SGIC del Centre, per a garantir que es cobrisquen els requisits generals del Manual de SGIC de la UA i els establits en les guies de verificació i certificació corresponents.
 • Col·laborar en la difusió de la informació relacionada amb la Política de Qualitat i objectius generals del Centre, emeses des de l'Equip Directiu, al conjunt del Centre.
 • Fer el seguiment de l'execució de processos per a aconseguir els objectius de qualitat establits i fer una valoració de la seua eficàcia a través dels indicadors que s'hi associen.
 • Emetre opinió sobre els projectes de modificació de l'organigrama del Centre.
 • Controlar l'execució de les accions correctives i/o preventives, de les actuacions derivades de la revisió del SGIC, de les accions de resposta als suggeriments, queixes i reclamacions i, en general, de qualsevol projecte o procés que no tinga assignat específicament un responsable per al seu seguiment.
 • Estudiar i, si escau, plantejar propostes de millora del SGIC suggerides pels restants membres del Centre.
 • Decidir la periodicitat i durada, dins del seu àmbit de competència, de les campanyes de recollida d'enquestes de mesura de satisfacció dels grups d'interès.
 • Proposar criteris per a la consideració de les propostes de millora que es deriven dels resultats de les enquestes de satisfacció.

Programa AUDIT

 

 

 

    

   Facultat de Ciències de la Salut


   Universitat d'Alacant
   Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
   03690 Sant Vicent del Raspeig
   Alacant (Spain)

   Tel: (+34) 96 590 3512

   Twitter: https://twitter.com/facienciassalud

   Facebook: https://www.facebook.com/FacultadCienciasSaludUniversidadAlicante

   Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

   Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464