Saltar apartados

Portal de Recerca Facultat CC. Salut

Eines de recerca
La nostra recerca
Beques i ajudes

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

27/05/2021
Trobada Internacional d'Investigació en Cures (Investén-isciii)

Des del Portal d'Investigació us fem arribar el comunicat referent a la" Trobada Internacional d'Investigació en Cures (Investén-isciii)":

 

"Estimat/a investigador/a.

Un any més, torna la Trobada Internacional d'Investigació en Cures (Investén-isciii) en una edició molt especial perquè ¡COMPLIM 25 ANYS!

De nou, i esperem que siga l'última vegada, tornarem a reunir-nos de manera online, entre els dies 15 a 19 de novembre de 2021.

Com potser sabràs, hem posat en marxa diverses activitats per a celebrar aquest aniversari.

Totes elles les pots trobar en les nostres xarxes socials i en la nostra pàgina web (http://www.investigacionencuidados.eu/):

  • · 25 fites Investén: cada 10 dies publiquem un vídeo que resumeix cadascun de les fites més importants aconseguits per aquest centre d'investigació. Un any, una fita.
  • · Investén-isciii cerca nou logo: fins al 31 de juliol pots participar en el concurs amb el qual cerquem una nova imatge per a la nostra Unitat. Tota la informació la pots trobar ací.

A més, pròximament posarem en marxa una activitat relacionada amb la nostra mítica "i". De moment no et podem comptar res més, només et podem dir que estigues atent/a a els nostres canals d'informació.

Ara com ara, el més important és que si vols participar, ens envies el teu resum com més prompte millor. Ho pots fer a través de la pàgina web FINS Al PRÒXIM 3 DE JUNY: https://encuentros.isciii.es/encuentro2021/

Per a saber com enviar-ho pots consultar nostre Videotutorial d'enviament de resums i, si tens dubtes, podràs resoldre-les en les nostres Preguntes més freqüents.

Moltes gràcies per ser part de la Trobada Internacional d'Investigació en Cures.

¡¡T'ESPEREM!!"

05/05/2021
XIII Simposi de l'Associació Espanyola de Nomenclatura, Taxonomia i Diagnòstics d'Infermeria (AENTDE)

Els dies 21 i 22 d'octubre de 2021 tindrà lloc el XIII Simposi que es realitzarà online.

El lema és "La ciència infermera a través dels llenguatges. 25 anys d'AENTDE". Vint-i-cinc anys de treball en pro del desenvolupament, la investigació, l'ensenyament, la implantació i la gestió a través de llenguatges estandarditzats d'infermeria.

Interessa especialment la participació dels estudiants d'Infermeria, volem saber la seva opinió sobre els llenguatges infermers, per això tindrem un espai, específic per a ells, per a presentar treballs, en format pòster i també un premi per al millor treball d'alumnes.
Teniu tota la informació en https://aentde.org/xiii-simposium/

19/04/2021
Convocatòries de Cooperació al Desenvolupament

- Bases de la convocatòria per a finançar activitats de Cooperació Universitària per al Desenvolupament (CUD) a Cuba, en el marc d'actuació del Projecte Havana, curs 2021/2022.

Enllaç de la convocatòria:

https://sri.ua.es/es/cooperacion/convocatorias/proyecto-habana.html

- Ministeri d'Afers exteriors i Cooperació ha publicat la convocatòria de Beques MAEC-AECID per a la formació en gestió del cicle urbà de l'aigua per a ciutadans de països d'Amèrica Llatina – curs acadèmic 2021-2022.

Enllaç de la convocatòria:

https://www.aecid.es/es/paginas/la AECID/Anuncis/Anunci.aspx?ListItemId=1270

Si té qualsevol dubte pot dirigir-se a la Subdirecció de Cooperació, a través del següent correu electrònic: p.habana@ua.es  o l'extensió 3762.

07/05/2020
Premis IMPULS a projectes empresarials innovadors

La convocatòria de Premis IMPULS a projectes empresarials innovadors de la Universitat d'Alacant i el Parc Científic d'Alacant 2020 segueix el seu curs.

Per a més informació de la convocatòria consulteu la següent pàgina web, on es descriuen les diferents modalitats de participació així com la relació de tots els premis (fins a 27.000€ en metàl·lic i diversos premis de mentorizació i espais).

El termini per a presentar candidatures finalitza el pròxim 17 de maig.

Recordeu que teniu la possibilitat de rebre tutorització per a madurar les idees i preparar les vostres candidatures als premis, enviant un email a uaemprende@ua.es, indicant premis IMPULS en l'assumpte.

09/04/2020
Projecte SANICOVI

Des de la Unitat d'investigació en cures i serveis de salut (Investén-isciii) de l'Institut de Salut Carles III, volen conèixer els factors que estan influint en la freqüència de contagis de COVID-19 entre els professionals de la salut de l'àmbit assistencial i tractar de pal·liar el seu augment.Les dades que arrepleguen els ajudaran a prendre decisions basades en aquestes dades. "Volem conèixer per a ser part de la solució".

Per això, si compleixes els dos criteris següents:

- Eres un professional de la salut que atenen pacients amb COVID-19.

- Has sigut un cas confirmat d'infecció per SARS CoV-2.

Els agradaria que els contestares un breu qüestionari de 21 preguntes que t'ocuparà al voltant de 10 minuts.

Accés al qüestionari

Si no els compleixes però vols ajudar, per favor, reenvía aquesta informació als teus contactes. https://sanicovi-investen.isciii.es/

 

SANICOVI® es compromet a divulgar les dades obtingudes en accés obert i en castellà, amb autoria col·lectiva: "Grup de professionals de la salut en la pandèmia COVID-19" en agraïment a tots els que curen i cuiden la població en aquesta pandèmia.

Gràcies de cor

Portal d'investigació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464