Saltar apartados

Portal de Recerca Facultat CC. Salut - Notícies publicades en Octubre, 2019

2016 / 2017 / 2018 / 2019
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre
Notícies publicades en Octubre, 2019
 • Divendres, 18
 • beca o premi de recerca

  2n Premi TFG de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida

  L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca la segona edició del premi destinat al millor Treball Final de Grau (TFG) que investigue i aporte dades noves relatives al coneixement de qualsevol dels diferents aspectes de la Vall d’Albaida, i que s’haja presentat dins la programació ordinària dels estudis que estiga cursant qui el presente (en primera o segona convocatòria).

  Per a participar-hi, i atenent que el premi està pensat per als investigadors i investigadores més joves, els autors dels TFG no han de tindre més de 30 anys.

  El termini per a l'enviament de sol·licituds estarà obert fins al 18 de setembre de 2020.

  Per a més informació consulta les bases del premi.

 • Dimecres, 16
 • congrés/jornada recerca

  Convocatòria per a finançar projectes de recerca sobre el Poble Gitano 2019

  Ja està oberta la nova Convocatòria per a finançar projectes de recerca sobre el Poble Gitano 2019 des de la Càtedra de Cultura Gitana de la Universitat d'Alacant.

  El termini per a la presetnación de sol·licituds finalitza el pròxim 8 de novembre de 2019.

  Per a més informació consulta la convocatòria.

 • Dimarts, 8
 • beca o premi de recerca

  Les estructures temàtiques de recerca de l'ISCIII reforcen la seua cooperació en cures de salut

  L'Escola Nacional de Sanitat (ENS) va acollir la setmana passada la III Reunió de grups de recerca en cures integrades en les estructures temàtiques de recerca en salut de l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII), amb la qual la Unitat de Recerca en Cures de Salut (Investen-ISCIII), el Consorci Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa (CIBER), les Xarxes Temàtiques de Recerca Cooperativa Sanitària (RETIC) i els Instituts de Recerca Sanitària (IIS) cerquen seguir impulsant el treball cooperatiu entre els diferents centres, unitats i estructures de l'ISCIII.

  Per a més informació consulta la web de l'ISCIII.

 • Dilluns, 7
 • congrés/jornada recerca

  XVII Curs Internacional Inmunonutrición en la salut i el benestar

  El pròxim mes de novembre tindrà lloc el XVII Curs Internacional Inmunonutrición en la salut i el benestar organitzat per la International Society of Immunonutrition en el Departament de Nutrició de la Facultat de Farmàcia de la Universitat Complutense de Madrid. Aquest curs es realitzarà la setmana del 4 al 8 de novembre de 2.019.

  El termini per a la inscripció encara està obert, podràs realitzar la teua inscripció en el següent enllaç.

  Per a més informació consulta la web de la ISIN.

 • Dijous, 3
 • beca o premi de recerca

  Ajudes Fundació BBVA a Equips de Recerca Científica. Convocatòria 2019

  Ja està oberta la nova convocatòria d'Ajudes Fundació BBVA a Equips de Recerca Científica.

  • Dotació i terminis d'execució

  -Biomedicina: Es concedirà un màxim de 5 ajudes. L'import brut màxim de cadascuna d'elles serà de 125.000 euros. El termini màxim d'execució dels projectes serà de 3 anys.

  -Ecologia i Biologia de la Conservació: Es concedirà un màxim de 5 ajudes. L'import brut màxim de cadascuna d'elles serà de 100.000 euros. El termini màxim d'execució amb caràcter general serà de 2 anys, extensible un any més prèvia justificació de la seua necessitat.

  -Economia i Societat Digital: Es concedirà un màxim de 5 ajudes. L'import brut màxim de cadascuna d'elles serà de 75.000 euros. El termini màxim d'execució dels projectes serà de 2 anys.

  -Humanitats Digitals: Es concedirà un màxim de 5 ajudes. L'import brut màxim de cadascuna d'elles serà de 75.000 euros. El termini màxim d'execució dels projectes serà de 2 anys.

  -Big Data: Es concedirà un màxim de 5 ajudes. L'import brut màxim de cadascuna d'elles serà de 100.000 euros. El termini màxim d'execució dels projectes serà de 2 anys.

  • Manera i termini de presentació de sol·licituds

  Les sol·licituds hauran de ser presentades per l'investigador principal, prèvia conformitat de l'entitat universitària o de l'organisme de recerca al que estiga vinculat, a través de l'eina digital de remissió de sol·licituds disponible en el lloc web de la Fundació BBVA: www.fbbva.es

  Termini de presentació de les sol·licituds: des de l'1 d'octubre al 28 de novembre de 2019, a les 19:00h, hora peninsular.

  Per a més informació: ajudes-investigacion@fbbva.es

 • congrés/jornada recerca

  I EDICIÓ PREMIE JUAN SERRALLER A la RECERCA SOLIDÀRIA

  Ens complau anunciar la I Edició del Premi Juan Serraller a la recerca solidària, dotat amb 2.500 euros.

  Aquest guardó ha sigut impulsat per la figura de Juan Serraller Ibáñez, una de les personalitats més rellevants per al desenvolupament de la Fundació que, a dia d'avui, continua sent membre del seu Patronat, a més d'haver presidit l'Associació Pro Drets Humans d'Espanya (APDHE) i ser fundador de l'Editorial Fonaments, creada en 1970 amb l'objectiu d'aportar ajuda a la formació cultural a Espanya des d'una perspectiva solidària.

  Aquesta convocatòria s'uneix, a més, al treball de Fundació Atenea per defensar i visibilizar el treball del Tercer Sector d'Acció Social i de totes aquelles persones que, voluntària o professionalment, dediquen el seu esforç diari a millorar les condicions de vida de les persones més desfavorides i vulnerables.

  Termini de presentació de sol·licituds: fins al 30 de desembre de 2019.

  Per a més informació consulteu les

 • beca o premi de recerca

  Convocatòria Reptes Col·laboració 2019

  En el BOE del 28 de setembre s'ha publicat l'extracte de la convocatòria de l'any 2019 (veure fitxer adjunt) per a la concessió de les ajudes corresponents a la convocatòria Reptes-Col·laboració del Programa Estatal de Recerca, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.

  El termini per a la presentació de sol·licituds d'ajuda s'iniciara el dia 30 de setembre de 2019 i finalitzara el dia 24 d'octubre de 2019, a les 14:00 (hora peninsular espanyola).

  Per a més informació consulta la web del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

 • Dimarts, 1
 • congrés/jornada recerca

  AJUDES PRODUCTIVITAT INVESTIGADORA (VIGROB) I DIFUSIÓ DE RESULTATS (DIFUSIÓ)

  Des del dia 1 d'octubre de 2019 i fins al 31 d'octubre de 2019 s'obrirà el termini de sol·licitud de les Ajudes per productivitat investigadora per a grups de recerca de la UA (VIGROB) i les Ajudes per difusió dels resultats de recerca (DIFUSION), del Programa propi de R+D+I 2019.

  Les sol·licituds es presentaran, a través de l'UAcloud, pel director/a de el grup de recerca, dins de l'apartat de %u201CDocència i Recerca%u201D de la i-Administració.

  És important, per tant, que revise els avisos o notificacions que li arriben en l'UAcloud i que realitze els tràmits que se li requerisca en els terminis indicats fins que finalitze tot el procediment amb la resolució de les acarones.

  Tota la informació la pot trobar en els enllaços següents:

  Link VIGROB: http://aplicacionesua.cpd.ua.es/otri/cp/extracto.asp?id=85669

  Link DIFUSION: http://aplicacionesua.cpd.ua.es/otri/cp/extracto.asp?id=85681

  Per a qualsevol aclariment sobre les mateixes, pot contactar amb nosaltres per mail en convopu@ua.es o per telèfon en el 9786.

 • Tornar al tauler principal

Portal d'investigació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464