Saltar apartados

Portal de Recerca Facultat CC. Salut

Eines de recerca
La nostra recerca
Beques i ajudes

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

03/07/2020
II Jornada Internacional de doctorands Investén-iscii

En aquesta ocasió la II Jornada Internacional de doctorands Investén-iscii serà online, del 9 al 13 de novembre de 2020 en horari de vesprada (de 15.30 a 20:00h).

Es prentende utilitzar un nou model de jornada que permeta, sobretot, la interacció entre els alumnes de doctorat de les universitats nacionals a internacionals.

El termini d'enviament de resums acaba el 15 de juliol a les 20.00h (GMT).

El preu de la inscripció enguany és de 100%u20AC.

Podeu veure el díptic de la jornada.

Per a més informació consulteu la pàgina web de l'esdeveniment.

02/07/2020
PROJECTES D'INVESTIGACIÓ COVID-19 I LEGISLACIÓ OMG

Donada la importància de la investigació en la lluita, prevenció i control de la infecció per SARS-CoV-2 i la malaltia COVID 19, quan les activitats realitzades en aquest àmbit han emprat organismes modificats genèticament (OMG), s'ha de tenir en compte la normativa aplicable a les activitats amb OMG.

Per tant, aquestes investigacions estan subjectes a la Llei 9/2003, de 25 d'abril, per la qual s'estableix el règim jurídic de la utilització confinada, alliberament voluntari i comercialització d'organismes modificats genèticament i el Reial decret 178/2004, de 30 de gener pel qual s'aprova el Reglament general per al desenvolupament i execució de l'esmentada Llei.

Per a més informació consulteu la notificació de D. Fernando Miranda Sotillos, President del Consell Interministerial d' OMG.

02/07/2020
Convocatòria del programa propi del Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement per al foment de la I+D+i

Nova convocatòria del programa propi del Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement per al foment de la I+D+i en la Universitat d'Alacant on es regula, per a l'any 2020, el procediment de concessió, en règim de publicitat, objectivitat i concurrència competitiva, dels diferents tipus d'ajudes que integren el programa propi d'aquest Vicerectorat destinat al foment de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació en la Universitat d'Alacant.

Aquest programa propi contempla sis línies d'actuació:

1. Incorporació i formació de personal investigador i personal tècnic.

2. Investigació competitiva.

3. Internacionalització.

4. Infraestructures científic-tecnològiques.

5. Difusió de la investigació.

6. Accions de col·laboració públic-privada en matèria de transferència.

Podeu consultar les bases de la convocatòria en el BOUA.

01/07/2020
Nova convocatòria del curs online "Com realitzar Grups Focals"

¿Saps com es realitza un grup focal?

¿Coneixes les característiques dels grups focals com a tècnica d'investigació qualitativa?

¿T'agradaria incorporar tècniques grupals en l'avaluació d'intervencions i programes en salut?

Si t'interessa aquest curs pots realitzar-lo online del 13 de juliol al 14 setembre de 2020.

La matrícula normal són 60 euros, la reduïda 55 euros i per als subscriptors a Index 52 euros.

Per a més informació consulta la pàgina web d'Index.

17/06/2020
PROJECTES D'INVESTIGACIÓ SOBRE PROMOCIÓ DE L'OCUPACIÓ EN PERSONES AMB DISCAPACITAT

Nova Convocatòria de Finançament de Projectes d'Investigació sobre Promoció de l'Ocupació en Persones amb Discapacitat de la Càtedra Aigües d'Alacant d'Inclusió Social. Cada ajuda pot aconseguir una dotació de 6.500 %u20AC.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 15 de juliol.

Per a més infomración consulta les bases de la convocatòria.

22/06/2020
2021 European Learning & Teaching Fòrum 'Embedding and facilitating sustainability'

El 2021 European Learning & Teaching Fòrum 'Embedding and facilitating sustainability' tindrà lloc els dies 18-19 de febrer de 2021 en la Universitat de Deusto, Bilbao.

En aquesta ocasió, el Fòrum pretén servir com a espai per a explorar les formes en les quals l'ensenyament i l'aprenentatge asseguren l'accés al coneixement i a les competències necessàries per a avançar en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i així aconseguir la transformació social i econòmica necessària per a la societat. Així mateix, espera generar un espai de reflexió sobre les maneres d'organitzar la docència a nivell institucional i promoure pràctiques econòmica, mediambiental i socialment sostenibles.

L'enviament de propostes de comunicació estarà oberta fins al 8 d'octubre de 2020.

Per a més informació consulta la pàgina web de l'esdeveniment.

03/06/2020
Convocatòria Ajudes a la Investigació 2020-Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert

Des del 2 de juny fins al 15 de juliol de 2020 es troba vigent el termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria d'Ajudes a la Investigació de l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert. Enguany es convoquen fins a 16 ajudes en la modalitat de tesis doctorals, dotades amb un màxim de 4000 euros cadascuna.

Per a més informació consulta les bases de la convocatòria.

22/05/2020
CONVOCATÒRIA DE BEQUES D'INVESTIGACIÓ EN UNIVERSITATS O CENTRES D'INVESTIGACIÓ A L'ESTRANGER 2020

Davant la situació creada pel COVID-19, el termini per a la presentació de sol·licituds i documentació, inicialment establit fins al 8 de maig, s'ha ampliat fins a les 14.00 hores del dia 15 de setembre de 2020.

A conseqüència d'aquest canvi de dates, l'adjudicació de la beca es comunicarà als beneficiaris en la segona quinzena de desembre de 2020 i la incorporació al centre es realitzarà durant el mes de març de 2021.

Per a més informació consulta les bases de la convocatòria, el contingut de la qual és vàlid excepte en el referent a les citades dates.

21/05/2020
Congrés ISIN Barcelona 2020 posposat

Després d'una acurada i atenta consideració dels creixents riscos per a la salut a tot el món relacionats amb COVID-19, s'ha decidit que la Conferència i el Curs Pre-Conferència d'ISIN Barcelona planejats per al 13-17 de Juliol de 2020, no haurien de tenir lloc enguany.

Les noves dates per al congrés ISIN Barcelona són del 12 al 16 de juliol de 2021.

Per a més informació consulta la pàgina web de l'esdeveniment.

07/05/2020
Premis IMPULS a projectes empresarials innovadors

La convocatòria de Premis IMPULS a projectes empresarials innovadors de la Universitat d'Alacant i el Parc Científic d'Alacant 2020 segueix el seu curs.

Per a més informació de la convocatòria consulteu la següent pàgina web, on es descriuen les diferents modalitats de participació així com la relació de tots els premis (fins a 27.000 %u20AC en metàl·lic i diversos premis de mentorización i espais).

El termini per a presentar candidatures finalitza el pròxim 17 de maig.

Recordeu que teniu la possibilitat de rebre tutorització per a madurar les idees i preparar les vostres candidatures als premis, enviant un email a uaemprende@ua.es, indicant premis IMPULS en l'assumpte.

09/04/2020
Projecte SANICOVI

Des de la Unitat d'investigació en cures i serveis de salut (Investén-isciii) de l'Institut de Salut Carles III, volen conèixer els factors que estan influint en la freqüència de contagis de COVID-19 entre els professionals de la salut de l'àmbit assistencial i tractar de pal·liar el seu augment.Les dades que arrepleguen els ajudaran a prendre decisions basades en ells. "Volem conèixer per a ser part de la solució".

Per a això, si compleixes els dos criteris següents:

- Eres un professional de la salut que atenen pacients amb COVID-19.

- Has sigut un cas confirmat d'infecció per SARS CoV-2.

Els agradaria que els contestares un breu qüestionari de 21 preguntes que et portarà al voltant de 10 minuts.

Accés al qüestionari

Si no els compleixes però vols ajudar, per favor, reenvía aquesta informació als teus contactes. https://sanicovi-investen.isciii.es/

 

SANICOVI® es compromet a divulgar les dades obtingudes en accés obert i en castellà, amb autoria col·lectiva: "Grup de professionals de la salut en la pandèmia COVID-19" en agraïment a tots els que curen i cuiden a la població en aquesta pandèmia.

Gràcies de cor

27/04/2020
Convocatòria del FONS SUPERA COVID-19: CRUE Universitats Espanyoles, Banc Santander i CSIC

Ja està oberta la convocatòria del FONS SUPERA COVID-19 que llança CRUE Universitats Espanyoles, 

Banc Santander i CSIC, per a la presentació de projectes d'investigació dirigits a minimitzar l'impacte de la crisi provocada pel coronavirus en els àmbits sanitari, educatiu i social.

En la pàgina web del portal de CRUE , es podrà consultar tota la informació rellevant sobre aquest Fons, la convocatòria i el mecanisme de presentació de propostes. L'accés a la web el podrà trobar en el següent enllaç

El termini per a la presentació de propostes serà des de 22 d'abril de 2020 i es mantindrà obert fins a l'extinció del Fons o com a màxim fins al 18 de desembre de 2020.

S'ha d'enviar còpia de la proposta presentada a vr.investi@ua.es i a convopu@ua.es

Qualsevol dubte o aclariment sobre la convocatòria, podran contactar directament a través de la bústia de consultes de CRUE o a convopu@ua.es

21/04/2020
Convocatòria del Programa LIFE 2020

Ja està oberta la Convocatòria del Programa LIFE 2020. Des del Departament de Projectes Europeus d'ONECO, podem ajudar-lo a dissenyar i desenvolupar la seua idea de projecte.

Beneficiaris: Les propostes podran ser presentades per entitat registrades a la UE i podran pertànyer a tres tipus de beneficiaris:

  1. Organismes públics,
  2. Organitzacions comercials privades,
  3. Organitzacions privades sense ànim de lucre.

Dates clau: Enguany, s'han estès els terminis i prenent mesures addicionals perquè siga més fàcil sol·licitar-los en temps de coronavirus.

Per a més informació consulte la web del programa LIFE.

31/03/2020
XVII Congrés Mundial de Cineantropometría: posposat per a 2021

En el context de la situació actual provocada per l'epidèmia de virus COVID-19 i les seues implicacions globals. Seguint les recomanacions donades pel Ministeri de Sanitat, l'organització de la XVII edició del Congrés Mundial de Cineantropometría ha pres la decisió de posposar l'esdeveniment.

Les noves dates són de l'1 al 3 de juliol de 2021 en la Universitat d'Alacant.

L'organització creu fermament que està decisió garantirà l'èxit del congrés, mantenint el programa científic tal com està i permetent-nos compartir l'esdeveniment amb el major número d'antropometristas de tot el món.

18/10/2019
2n Premi TFG de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca la segona edició del premi destinat al millor Treball Final de Grau (TFG) que investigue i aporte dades noves relatives al coneixement de qualsevol dels diferents aspectes de la Vall d’Albaida, i que s’haja presentat dins la programació ordinària dels estudis que estiga cursant qui el presente (en primera o segona convocatòria).

Per a participar-hi, i atenent que el premi està pensat per als investigadors i investigadores més joves, els autors dels TFG no han de tindre més de 30 anys.

El termini per a l'enviament de sol·licituds estarà obert fins al 18 de setembre de 2020.

Per a més informació consulta les bases del premi.

Portal d'investigació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464