Saltar apartados

Portal de Recerca Facultat CC. Salut

Eines de recerca
La nostra recerca
Beques i ajudes

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

19/06/2019
Formació de la Unitat de Suport a la Recerca

La Biblioteca Universitària ha publicat l'oferta de formació de la Unitat de Suport a la Recerca corresponent a juliol de 2019.

Si t'interessen temes com: els perfils d'investigador, com cercar les cites a les teues publicacions, acreditacions%u2026 pots consultar tota la informació ací:

https://biblioteca.ua.es/es/estudia-y-aprende/cursos-de-formacion/apoyo-a-la-investigacion-cursos-programados-o-bajo-demanda.html

Si necessites més informació contacta amb la biblioteca: apoyoinves@ua.es

19/06/2019
Tercera edició dels premis als millors treballs de finalització de grau (TFG) i de finalització de màster (TFM) sobre metodologies i eines per al desenvolupament de Programari

SISTEDES i everis convoquen la tercera edició dels premis als millors treballs de finalització de grau (TFG) i de finalització de màster (TFM) sobre metodologies i eines per al desenvolupament de Programari, defensats en el curs 2017-18.

D'especial interès són els treballs basats en solucions tècniques innovadores o aquells que tracten temes més transversals com podrien ser la sostenibilitat, la perspectiva de gènere o la diversitat.

El premi al millor TFM està dotat amb 500 Euros i diploma acreditatiu, i el premi al millor TFG amb 300 Euros i diploma acreditatiu. Els premis es lliuraran durant les Jornades SISTEDES 2019, que se celebraran del 2 al 4 de setembre de 2019 a Càceres.

Per a poder arreplegar el premi en persona, els dos guanyadors tindran també inscripció gratuïta en les Jornades i se'ls atorgarà a més una borsa de viatge de 300 Euros a cadascun per a cobrir les despeses de viatge i allotjament a Càceres.

SOL·LICITANTS:

* Estudiants de qualsevol nacionalitat que hagen presentat i defensat amb èxit el seu TFG o TFM durant el curs acadèmic 2017-18 en un centre universitari espanyol, públic o privat.

* El treball ha de versar sobre algun aspecte directament relacionat amb les metodologies i eines per al desenvolupament de programari.

DATES IMPORTANTS:

* Recepció de sol·licituds: fins al 7 de juliol de 2019.

* Notificació: 22 de juliol de 2019.

Per a més informació consulta les bases de la convocatòria.

14/06/2019
X Jornades Nacionals de l'Associació d'Infermeria Comunitària (AEC) VII Trobada Nacional de Tutors i Residents d'Infermeria Familiar i Comunitària

La X Jornades Nacionals de l'Associació d'Infermeria Comunitària (AEC) VII Trobada Nacional de Tutors i Residents d'Infermeria Familiar i Comunitària se celebrarà els dies 23, 24 i 25 d'octubre de 2019 en l'Escola d'Infermeria La Fe Hospital Universitari i Politècnic La Fe, València.

Es podran enviar comunicacions fins al pròxim dia 1 de juny i per als estudiants de Grau, fins al 29 de juny.

Per a més informació consulta la pàgina web.

07/06/2019
Convocatòries d'Ajudes R+D+I amb termini obert

l'Agència Estatal de Recerca ha publicat un Calendari d'obertura i resolució de les convocatòries de R+D+I del Pla Estatal per als anys 2018, 2019 i 2020. Poden accedir a la manyaga en el següent enllaç.

30/05/2019
Curse "Projectes amb finançament internacional: t'atreveixes a coordinar?"

Pròxim curse "Projectes amb finançament internacional: ¿t'atreveixes a coordinar?" en l'Escola de Salut Pública de Menorca els dies 16 i 17 de setembre de 2019.

Professorat: Pablo Coret (Institut Català d'Oncologia) i Joumana Sweisss (Generalitat Valenciana).

Preu: 150 euros.

Breu descripció: Enfront de la limitació pressupostària de fonts nacionals, les universitats, centres de recerca i també empreses innovadores necessiten aconseguir captar major finançament europeu i internacional per al desenvolupament dels seus projectes. Els participants identificaran les principals fonts de finançament de la recerca posant l'accent en les oportunitats de la Comissió Europea i assimilaran estratègies per a la preparació de propostes. La metodologia de treball en equip permetrà als participants aprendre amb la pràctica i compartir coneixements i tècniques amb els seus companys. En acabar el curs, els assistents podran aplicar l'après en els seus centres d'origen.

Inscripcions: http://www.emsp.cime.es/solicituds/formsol.aspx?tipo=insc

Per a més informació consulta la web de l'Escola de Salut Pública de Menorca.

24/05/2019
Cursos virtuals de la Fundació Index, per a juny i juliol 2019

Cursos de formació a distància programats per als mesos de juny i juliol de 2019, emmarcats dins del programa Findex Universitat Corp. Aquest programa està dirigit a proporcionar als professionals de la salut les competències necessàries per a incorporar el coneixement científic a la seua activitat assistencial.

Per a accedir a les activitats incloses en Findex Universitat Corp, solament és necessari emplenar un butlletí de preinscripció per a cadascun dels cursos que tingues interès a realitzar. Tots es realitzen a distància i estan acreditats per la Comissió de Formació Continuada del Sistema Nacional de Salut.

Els cursos compten amb 30 places, que seran adjudicades per rigorós ordre d'inscripció.

Els alumnes que aconseguisquen un nivell de competència òptim podran veure publicat el seu treball final en les revistes de l'Hemeroteca Cantárida.

24/05/2019
XXIII Trobada Internacional de Recerca en Cures

La Trobada se celebrarà del 20 al 22 de Novembre, en  la Universitat de Barcelona.

L'enviament de resums ha de realitzar-se on-line. La data límit és el 3 de juny (20:00 GMT).

Com altres anys: Si eres estudiant i tens companys com tu amb inquietuds en recerca en cures, beneficia't del programa Student research! i per cada deu alumnes, la inscripció d'un serà gratis. Si desitges més informació sobre aquest programa, posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic investen@isciii.es.

Com a novetat en aquesta edició i com a part de la Trobada, se celebrarà la %u201CI Jornada de Doctorands%u201D amb activitats formatives acreditables per cada universitat dins del seu programa de doctorands. Si estàs interessat a participar en aquesta jornada posa't escriu un correu electrònic a investen@isciii.es.

Els resums que siguen avaluats positivament, seran publicats en el llibre de contingut científic editat per Investén-isciii que tindrà ISBN, si el ponent així ho desitja.

Per a més informació consulteu la web del congrés.

17/05/2019
BBVA Foundation Frontiers of Knowledge Awards

Ja està oberta la nova convocatòria dels BBVA Foundation Frontiers of Knowledge Awards.

El termini de nominacions finalitza el 30 de juny de 2019 a les 23 hores GMT.

Per a més informació consulta les bases de la convocatòria.

08/05/2019
Convocatòria de Recerca i Innovació Docent 2019 Conferència Nacional de Degans d'Infermeria (CNDE)

La nova Convocatòria de Recerca i Innovació Docent 2019 Conferència Nacional de Degans d'Infermeria (CNDE) es troba oberta des d'aquest dilluns 6 de maig.

La data per a la presentació projectes finalitza el pròxim 5 de juliol de 2019.

Per a més informació consulteu la pàgina web de la Conferència.

08/05/2019
X Jornades Nacionals i VII Trobada Nacional de Tutors i Residents de l'Especialitat d'Infermeria Familiar i Comunitària

L'Associació d'Infermeria Comunitària (AEC) anuncia la celebració de la seua X Jornades Nacionals i VII Trobada Nacional de Tutors i Residents de l'Especialitat d'Infermeria Familiar i Comunitària, al costat del 25 aniversari de l'AEC i el 10 aniversari de RIdEC, durant els dies 23, 24 i 25 d'octubre de 2019 en la ciutat de València.

Amb el lema %u201CInfermeres Comunitàries: de la il·lusió al compromís d'assumir reptes i afrontar canvis" i el propòsit de "Analitzar i debatre l'evolució, aportació, reptes i compromisos de les infermeres comunitàries des d'una perspectiva històrica", es convida a participar en el nostre pròxim esdeveniment que resultarà ser una commemoració molt especial per a les Infermeres Comunitàries.

La data límit per a l'enviament de resums és el 31 de maig i per als estudiants de Grau, el 28 de juny de 2019.

Per a més informació consulteu la següent pàgina web.

27/03/2019
II Jornada de professorat del grau en Nutricción Humana i dietètica

La Conferència de Degans del Grau en Nutrició Humana i Dietètica, juntament amb la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant està organitzant la II Jornada de professorat del grau en Nutricción Humana i dietètica, que se celebrarà en el campus de la UA els dies 27 i 28 de juny del 2019.

El termini per a l'enviament de comunicacions finalitza el 5 de maig.

Aprofita el descompte en la inscripció fins al 31 de març.

Per a més informació consulta la pàgina web de la Conferència de degans.

20/03/2019
Escola d'Estiu de Recerca Qualitativa de Espacual

L'escola d'estiu de recerca qualitativa d'Espacual tindrà lloc en la Universitat Autònoma de Barcelona els dies 8, 9, 10, 11 i 12 de juliol. Es proposa aconseguir diversos objectius:

  • Reunir durant una setmana a investigadors joves i experimentats per a compartir el coneixement.
  • Difondre l'ús de les tecnologies digitals per a gestionar i analitzar dades qualitatives.
  • Organitzar seminaris sobre metodologies de recerca qualitativa. Consulta els seminaris programats en el següent enllaç.
13/03/2019
III PREMIS TFG NUTRICIÓ EN GERONTOLOGIA. CÀTEDRA PONCEMAR

La Càtedra Poncemar de Gerontologia de la Universitat de Múrcia convoca els III premis per a reconèixer els millors Treballs Fi de Grau en Nutrició Humana i Dietètica en matèria sociosanitària de persones majors.

El termini per a presentar els Treballs Fi de Grau és de l'1 de setembre al 15 d'octubre de 2019.

Podeu trobar tota la informació en

06/03/2019
PREMI MILLOR TFG D'INFERMERIA

La Càtedra Poncemar de Geriatria i Gerontologia de la Unversidad de Múrcia (UMU) amb seu en el Campus de Lorca convoca, des de fa tres anys, uns premis per al millor TFG d'Infermeria vinculat amb la Geriatria. La idea és obrir-ho a tots els estudiants d'Infermeria, de qualsevol Universitat d'Espan%o0303a, que hagen finalitzat els seus estudis de Grau en el curs 2018-2019.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de l'1 de setembre al 15 d'octubre de 2019.

Per a més informació consulta les <a

22/02/2019
II Convocatòria beques TFM-ODS 2018-2019

Ja està oberta la II Convocatòria de beques TFM-ODS, amb l'objectiu d'impulsar Treballs Fi de Màster en el marc de la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible durant el curs 2018-2019.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza l'1 d'octubre de 2019 a les 24 hores.

Per a més informació consulta el següent enllaç.

 

30/01/2019
CONVOCATÒRIA AJUDES A la RECERCA DE L'INSTITUT DE SALUT CARLOS III (MICIU-ISCIII) 2019

En aquests moments està oberta la convocatòria per a diverses ajudes a la recerca de l'Institut Carlos III (MICIU-ISCIII). La tipologia de les ajudes i el termini per a la presentació de sol·licituds són els següents:

Portal d'investigació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464