Saltar apartados

Portal de Recerca Facultat CC. Salut

Eines de recerca
La nostra recerca
Beques i ajudes

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

06/04/2020
Formació online Web of Science - FECYT (14 al 20 d'abril de 2020)

La FECYT, Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, ha organitzat, conjuntament amb Clarivate Analitycs , el %u201CPrimer Cicle de formació online de la Web Of Science%u201D que tindrà lloc del 14 al 20 d'abril de 2020.

S'han programat 10 sessions gratuïtes de formació online, d'hora i mitja de duració (60 minuts de teoria i 30 minuts de pràctica i resolució de dubtes), que s'impartiran amb l'eina Webex.

És necessari inscriure's prèviament (compte de correu institucional i dades personals) en la web de la FECYT. S'ha de realitzar la inscripció des de la xarxa de la Universitat (accedir a la pàgina d'inscripció després de connectar-se a RedUA o amb VPN).

La FECYT enviarà als assistents una enquesta de satisfacció, que haurà de ser emplenada, per a rebre, unes quatre setmanes després, per correu electrònic, el certificat d'assistència.

IMPORTANT: No esborrar el correu de confirmació d'inscripció que els enviarà Clarivate. En ell s'adjunta el link al qual han d'accedir per a la realització del curs. Aquest link és únic per a cada usuari.

Més informació: puntbiu@ua.es

06/04/2020
PREINSCRIPCIÓ MÀSTERS PRÒXIM CURS

Us recordem que ja estan oberts els terminis de preinscripció per al pròxim curs. Recorda que la Facultat de Ciències de la Salut et proposa 6 opcions:

- Màster en Investigació en Ciències de la Salut

- Màster en Nutrició i Alimentació

- Màster en Envelliment Actiu i Salut

- Màster en Salut Pública

- Màster en Comunicaión Científica i Història de la Ciència

- Màster en Emergències i Catàstrofes

Vídeo promocional d'aquests màsters

Demana informació en el telèfon 965 90 3512 o en la web de la Facultat.

02/04/2020
Convocatòria urgent de la Universitat d'Alacant per al finançament de projectes d'investigació sobre el COVID-19

Amb data d'1 d'abril de 2020 s'ha publicat en el BOUA la convocatòria urgent de la Universitat d'Alacant per al finançament de projectes d'investigació sobre el COVID-19.

El termini per a la presentació de sol·licituds es mantindrà obert fins a les 14.00 hores, del dia 8 d'abril de 2020.

Per a la presentació de propostes, els interessats hauran d'emplenar la plantilla que trobaran en el següent enllaç i enviar-la al Vicerectorat d'Investigació i Transferència de coneixement, per instància genèrica, a traves de la e-administració de la UA.

Hauran d'enviar còpia de la proposta presentada a convopu@ua.es

Qualsevol dubte o aclariment sobre la convocatòria, podran contactar amb els següents correu-vos elecrónicos: vr.investi@ua.es i convopu@ua.es

02/04/2020
ACCÉS GRATUÏT A RECURSOS DE WOLTERS KLUWERS (LWW HEALTH LIBRARY I GIDEON)

Des de Wolters Kluwers ens han proporcionat accés gratuït durant 2 mesos a alguns dels seus recursos sobre Ciències de la Salut: LWW Health Library i Gideon (Global Infectious Disease & Epidemiology Network). Tots dos recursos s'han inclòs en el cercador de bases de dades i són accessibles connectant-se a través de RedUA.

Aquesta i altres novetats les pots trobar en l'apartat Recursos oferits pels editors en la pàgina Serveis de la Biblioteca durant la suspensió d'activitat presencial en la Universitat.

31/03/2020
XVII Congrés Mundial de Cineantropometría: posposat per a 2021

En el context de la situació actual provocada per l'epidèmia de virus COVID-19 i les seues implicacions globals. Seguint les recomanacions donades pel Ministeri de Sanitat, l'organització de la XVII edició del Congrés Mundial de Cineantropometría ha pres la decisió de posposar l'esdeveniment.

Les noves dates són de l'1 al 3 de juliol de 2021 en la Universitat d'Alacant.

L'organització creu fermament que està decisió garantirà l'èxit del congrés, mantenint el programa científic tal com està i permetent-nos compartir l'esdeveniment amb el major número d'antropometristas de tot el món.

20/03/2020
Novetats XII ISIN Congrés d'inmunonutrición

A causa de la situació de crisi sanitària generada pel COVID-19, el comitè organitzador de la 12ª Edició del Congrés d'inmunonutrición ISIN ha comunicat que pretén mantenir les dates en les quals estava previst celebrar l'esdeveniment (15-17 de juliol de 2020) perquè confien que amb l'augment de les temperatures la transmissió del virus es reduïsca.

No obstant això, s'amplian les dates per a l'enviament d'abstracts i incripsción amb quota reduïda:

Nou termini per a l'enviament d'abstracts: fins a l'11 de maig.

Nou període per a la inscripció reduïda: fins al 6 de juny.

Per a més informació consulta la web de l'esdeveniment.

13/03/2020
Transcultural Nursing Society Japan Conference 2020

La Conferència del Japó organitzada per la Transcultural Nursing Society tindrà lloc els dies 10 i 11 de juliol de 2.020.

El termini per a l'emvío d'abstracts finalitza el pròxim 3 d'abril de 2.020 (hora local del Japó).

Per a més informació consulta la pàgina web de l'esdeveniment.

13/03/2020
46a Conferència anual de Louisville

La 46ª Conferència anual de Louisville dins de les conferències organitzades per la Transcultural Nursing Society tindrà lloc del 21 al 24 d'octubre de 2.020.

El termini per a l'emvío d'abstracts finalitza el pròxim 1 d'abril de 2.020.

Per a més informació consulta la pàgina web de l'esdeveniment.

12/03/2020
XII ISIN Congrés d'inmunonutrición

La XII edició del Congrés d'inmunonutrición de la ISIN tindrà lloc en la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona els dies 15, 16 i 17 de juliol de 2.020.

Els dies previs, 13 i 14 de juliol, tindrà lloc el curs precongreso per a estudiants i joves investigadors.

El termini per a l'enviament d'abstracts finalitza el pròxim 16 de març de 2.020. Els treballs acceptats seran publicats en la revista Annals of Nutrition and Metabolism.

Per a més informació consulta la web de l'esdeveniment.

12/03/2020
XIV Convocatòria dels Premis Europeus a la Promoció Empresarial (EEPA) 2020

La Direcció General de Mercat Interior, Indústria, Emprenedoria i PIME (DG Growth) de la Comissió Europea ha convocat la catorzena edició dels Premis Europeus a la Promoció Empresarial, oberta a la participació de totes les administracions, associacions públic-privades i organitzacions empresarials dels Estats membres de la Unió Europea.

Aquesta Direcció General considera molt positiu comptar amb premis que reconeguen polítiques públiques eficients i que contribuïsquen a difondre-les i a donar-los visibilitat a nivell internacional. Per a aquelles candidatures que resulten premiades o, fins i tot per als finalistes, és una gran oportunitat d'obtenir reconeixement i visibilitat a nivell europeu i de relacionar-se amb altres actors que a nivell internacional promouen iniciatives en favor de l'emprenedoria i de les PIME

Per això, conviden a participar en aquesta edició amb alguna iniciativa que fomente l'emprenedoria i que haja obtingut bons resultats durant els últims quinze mesos.

El termini per a la presentació de candidatures estarà obert fins al 3 de juny de 2020.

Les bases de la convocatòria, així com el formulari de participació, es poden descarregar en la següent pàgina web.

06/03/2020
XXIV Trobada Internacional d'Investigació en Cures - 24th International Nursing Research Conference

La XXIV Trobada Internacional d'Investigació en Cures tindrà lloc el Pamplona els dies 11, 12 i 13 de novembre de 2.020. Per a més informació consulteu la pàgina web de l'esdeveniment.

A més, se celebrarà la II Jornada internacional de doctorands que serà acreditable com a activitat formativa del programa de doctorat. El termini per a l'enviament de comunicacions finalitza el 3 de juny. Per a més informació consulteu el

28/02/2020
Alacant aconsegueix que Isabial siga centre nacional de referència en investigació sanitària i biomedicina

Alacant tindrà un centre en l'elit de la Ciència espanyola. L'Institut de Salut Carles III, dependent del Ministeri de Ciència i Innovació, ha concedit a l'Institut d'Investigació Sanitària i Biomèdica d'Alacant (Isabial) l'acreditació com a Institut d'Investigació Sanitària (IIS), una certificació que només posseeixen altres 31 centres d'investigació.

11/02/2020
IX Congrés Iberoamericà d'Investigació Qualitativa en Salut - CIICS 2020

L'IX Congrés Iberoamericà d'Investigació Qualitativa en Salut %u2013 CIICS 2020 tindrà lloc de l'11 al 13 de novembre de 2020 en el Centre de Conferències de la Intendència Municipal a la ciutat de Montevideo, l'Uruguai.

El termini per a l'enviament de comunicacions finalitza el pròxim 1 de març de 2020.

Per a més informació consulta la pàgina web de l'esdeveniment.

17/01/2020
VI Congrés d'Investigació en Infermeria Iberoamericà i dels Països de Llengua Oficial Portuguesa i a l'II Simposi Internacional de Cures de Salut Basats en l'Evidència

El VI Congrés d'Investigació en Infermeria Iberoamericà i dels Països de Llengua Oficial Portuguesa i a l'II Simposi Internacional de Cures de Salut Basats en l'Evidència tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de maig en Coímbra (Portugal).

Aquest és un esdeveniment biennal organitzat per la Unitat d'Investigació en Ciències de la Salut: Infermeria (UICISA: E), avaluada i acreditada per la Fundació per a la Ciència i la Tecnologia i acolliment per l'Escola Superior d'Infermeria de Coímbra.

Per a més informació consulta la pàgina web de l'esdeveniment.

04/11/2019
XVII Congrés Mundial de Cineantropometria (ISAK-UA 2020)

El XVII Congrés Mundial de Cineantropometria (ISAK-UA 2020) que se celebrarà en la Universitat d'Alacant del 2 al 4 de juliol de 2020. El congrés s'organitza entre la Societat Internacional per a l'Avanç de la Cineantropometría (ISAK) i la Universitat d'Alacant.

El tema principal del congrés es vincula a la innovació i les aplicacions de la composició corporal. L'avaluació, seguiment i interpretació de la composició corporal en situacions de salut, malaltia, esport és de gran interès per als professionals de la salut i de l'activitat física i esport.

El període d'inscripcions i enviament de comunicacions està obert fins al 15 de febrer de 2020.

Els autors podran indicar que es valore la pertinència de la comunicació científica per a ser publicada com a article científic (nombre especial d'una revista amb JCR) o capítol de llibre (amb ISSN).

Per a més informació consulta la web del congrés.

18/10/2019
2n Premi TFG de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca la segona edició del premi destinat al millor Treball Final de Grau (TFG) que investigue i aporte dades noves relatives al coneixement de qualsevol dels diferents aspectes de la Vall d’Albaida, i que s’haja presentat dins la programació ordinària dels estudis que estiga cursant qui el presente (en primera o segona convocatòria).

Per a participar-hi, i atenent que el premi està pensat per als investigadors i investigadores més joves, els autors dels TFG no han de tindre més de 30 anys.

El termini per a l'enviament de sol·licituds estarà obert fins al 18 de setembre de 2020.

Per a més informació consulta les bases del premi.

Portal d'investigació


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464