Saltar apartados

Sol·licitud duplicat títol

Títol expedit a partir de 1988

Per a sol·licitar el duplicat d'un títol per causa d'extraviament, pèrdua, deterioració o errors, haurà de dirigir-se al Negociat de Títols.

Títol expedit abans de 1988

Per a sol·licitar el duplicat d'un títol per causa d'extraviament o pèrdua, expedit abans 1988, el tràmit s'inicia per la Facultat a sol·licitud de la part interessada.

La part interessada haurà d'emplenar la sol·licitud per a iniciar els tràmits de publicació de l'anunci en el BOE i enviar-la per correu electrònic amb una fotocòpia del DNI. A partir de la recepció de la sol·licitud es procedirà a l'elaboració de l'anunci de publicació en el BOE, que s'enviarà a la part interessada per correu electrònic juntament amb les instruccions necessàries per al pagament de taxes.

La part interessada disposa d'un termini màxim de 15 dies naturals per a realitzar el pagament de la publicació i retornar la documentació a aquesta Facultat. Transcorreguts trenta dies des de la publicació de l'anunci (consultar publicació en BOE), la Facultat es posarà en contacte amb la part interessada per a facilitar-vos l'imprès 790 i el rebut de taxa 059. Una vegada pagada haurà de remetre la següent documentació a la Facultat:
- Formulari expedició títol
- Formulari 790 del Ministeri i taxes 059 pagades
- Fotocòpia del DNI
- Fotocòpia de l'anunci publicat en BOE

La Facultat enviarà aquesta documentació en una carpeta al Ministeri (Ministeri d'Educació, Cultura i Deporte Sotsdirecció General de Títols i Reconeixement de Qualificacions, Passeig del Prado, 28, 28014 Madrid) i una vegada rebut el títol, la Facultat comunicarà a la part sol·licitant que podrà passar per Secretaria a retirar-ho.

 

Secretaria Facultat Ciències de la Salut


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464