Saltar apartados

Matrícula continuacio estudis

PROCEDIMENT DE MATRÍCULA ESTUDIANTS QUE CONTINUEN ESTUDIS

CALENDARI DE MATRÍCULA 2019-20

Consulta ací els vídeos tutorials per a matricular-te

Estudiants que continuen Grau

Matrícula

És imprescindible que abans de matricular-te accedisques al sobre virtual de matrícula dels teus estudis en la següent web:
https://fcsalud.ua.es/va/secretaria/matricula/matricula-2019-20.html per a consultar el teu pla d'estudis.

Elecció de grup:

La UA fraccionarà l'import total de la teua matrícula en 4 terminis, a pagar pel sistema de domiciliació bancària, per al que hauràs d'introduir el codi IBAN del teu compte en el programa d'automatrícula. Quan valides la teua matrícula, podràs guardar o imprimir l'ordre de domiciliació. Aquest document (SEPA), signat per la persona titular del compte, has de lliurar-ho en la Facultat. Pots portar-ho personalment o enviar-ho per correu electrònic (fins al 6 de setembre si et vas matricular en juliol o fins al 3 d'octubre si et matrculaste en setembre), excepte si ja vas domiciliar la matrícula en el curs anterior i el compte és el mateix, l'ordre de domiciliació segueix sent vàlida i no has de tornar a lliurar-la. Podràs comprovar els dades de la teua domiciliació en UACloud.

La matrícula no estarà completa fins que no presents en la secretaria de la Facultat tota la documentació necessària. Consulta ací tota la documentació, dades obligatoris i terminis de lliurament. Aquest és un requisit indispensable. Si no aportes algun dels documents requerits, la teua matrícula podrà ser anul·lada.

La matrícula es formalitzarà mitjançant el pagament del primer rebut de matrícula.

Termini de matrícula

TERMINIS de matrícula: Si tens tot aprovat fins a convocatòria C3: 10 i 11 de juliol. Si t'ha quedat alguna per a C4: del 3 al 6 de setembre de 2019.

Per a matricular-te has d'accedir a l'UACloud de la Universitat d'Alacant.

Consulta el teu termini de matrícula en UACloud Targeta matrícula > matriculació > consulta termini. Aquesta cita pot quedar sense efecte en cas que et veges afectat per la normativa de permanència.

Valida la matrícula com més prompte millor per a no perdre grups. Després de matricular-te, podràs entrar a modificar la teua matrícula tantes vegades com vulgues, fins a la fi del termini.

La distribució de les cites de matrícula s'ha realitzat en funció del teu rendiment acadèmic. Aquesta nota pot condicionar l'elecció de grup. És molt important que revises la elecció de grup.

Instruccions per a sol·licitud de beques

Si vas a sol·licitar beca hauràs d'indicar-ho en la matrícula. Tota la informació sobre beques la pots trobar en la web
https://sa.ua.es/va/becas/negociat-de-beques.html

 

Estudiants que continuen Postgrau (Màsters Universitaris)

Matrícula

És imprescindible que abans de matricular-te accedisques al sobre virtual dels teus estudis en la següent web:
  https://fcsalud.ua.es/va/secretaria/matricula/matricula-2019-20.html per a consultar el teu pla d'estudis i la resta d'informació.

La UA fraccionarà l'import total de la teua matrícula en 4 terminis, a pagar pel sistema de domiciliació bancària, per al que hauràs d'introduir el codi SEPA del teu compte en el programa d'automatrícula. Quan valides la teua matrícula, podràs guardar o imprimir l'ordre de domiciliació. Aquest document, signat per la persona titular del compte, has de lliurar-ho en la Facultat. Pots portar-ho personalment o enviar-ho per correu electrònic (fins al 6 de setembre si et vas matricular en juliol o fins al 3 d'octubre si et matrculaste en setembre), excepte si ja vas domiciliar la matrícula en el curs anterior i el compte és el mateix, l'ordre de domiciliació segueix sent vàlida i no has de tornar a lliurar-la. Podràs comprovar els dades de la teua domiciliació en UACloud

La teua matrícula no estarà completa fins que no presents en la secretaria de la Facultat tota la documentació necessària. (Consulta ací la documentació, dades obligatoris i termini de lliurament. Aquest és un requisit indispensable. Si no aportes algun dels documents requerits, la teua matrícula podrà ser anul·lada.

La matrícula es formalitzarà mitjançant el pagament del primer rebut de matrícula.

Termini de matrícula

Calendari de matrícula.

Per a matricular-te has d'accedir a l'UACloud de la Universitat d'Alacant.

Consulta el teu termini de matrícula en UACloud Targeta matrícula > matriculació > consulta termini

Aquesta cita pot quedar sense efecte en cas que et veges afectat per la normativa de permanència.

Valida la matrícula com més prompte millor. Després de matricular-te, podràs entrar a modificar la teua matrícula tantes vegades com vulgues, fins a la fi del termini.

Instruccions per a sol·licitar beca

Si vas a sol·licitar beca hauràs d'indicar-ho en la matrícula. Tota la informació sobre beques la pots trobar en la web
http://sa.ua.es/becas

SOBRE VIRTUAL DE MATRÍCULA (Informació necessària de cada estudi)

Secretaria Facultat Ciències de la Salut


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464