Saltar apartados

Matrícula inicien estudis

PROCEDIMENT DE MATRÍCULA ESTUDIANTS QUE INICIEN ESTUDIS

ESTUDIS DE GRAU

La Generalitat Valenciana t'enviarà un SMS per a comunicar-te en quin estudi estàs admesa/o i/o en Llista d'Espera. Pots consultar en la web del Sistema Telemàtic de Preinscripció Universitària.
Per a accedir al Portal de l'Aumno de la Generalitat i obtenir les teues notes de PAU punxa aqui

Consulta ací els vídeos tutorials per a matricular-te

Si has sigut admès/a

Una vegada que estàs admès/a en un estudi, has de realitzar la matrícula seguint els 3 passos següents:

Pas 1. Obtenir cita i contrasenya d'accés a UACloud

 • La UA t'enviarà un e-mail (al correu electrònic que has facilitat en el sistema de preinscripció de la Generalitat) amb les instruccions de matrícula, la cita per a matricular-te i la teua adreça de correu institucional de la universitat (...@alu.ua.es). 
 • Per a obtenir la clau d'accés a UACloud entra en la següent pàgina:
https://cvnet.cpd.ua.es/gestident/claveacceso/solicitar/es
 • Si ja eres estudiant de la UA, ja tens correu i clau. Consulta la teua cita en UACloud/Matrícula/Matriculació/Consultar termini.
 • La cita de matricula s'ha assignat atenent a la nota d'accés a l'estudi. Com més prompte millor realitzes l'automatrícula més opcions de triar grup tindràs.
 • No és possible realitzar la matrícula abans del dia i hora assignats.
 • La matrícula no quedarà formalitzada fins que lliures la documentació i pagues el 1er termini de matrícula.

TINGUES EN COMPTE QUE SI NO ET MATRICULES EN EL TERMINI QUE ET CORRESPON PERDRÀS LA PLAÇA

TERMINIS de matrícula: del 15 de juliol al 17 de juliol (fins a les 13'00 hores)

La Universitat sempre contactarà amb tu a través del correu insitucional (...@alu.ua.es). No oblides consultar-ho sovint a través del webmail. També pots redirigir-ho a un correu personal.


Pas 2. Automatrícula

Abans de matricular-te consulta informació sobre la titulació en SOBRE VIRTUAL DE MATRÍCULA

Des de l'hora i dia assignats en la teua cita podràs accedir a UACloud i formalitzar la teua matrícula

[UACloud - Matrícula - Matriculació - Iniciar/modificar]

Consulta els vídeos TUTORIALS de MATRÍCULA o bé la Guia d'automatrícula

Podràs tornar a entrar a modificar (tantes vegades com vulgues) fins a les 13:00 hores del dia 17 de juliol.

Pots matricular-te des de fora de la Universitat a qualsevol hora o acudint a la Sala d'Automátricula de la Biblioteca General (de 9:00 a 19:45 h). Trobaràs becaris que t'ajudaran. Si vols demanar RECONEIXEMENT D'ASSIGNATURES has de sol·licitar-ho per UACloud  ABANS de fer la matrícula: [UACloud -  e-Administració - Tràmits - Acadèmics - Reconeixement de crèdits]:

 • No hauràs de matricular-te de les assignatures que demanes reconèixer.
 • És convenient que l'alumne sol·licite el reconeixement de les assignatures de tots els cursos. 

En automatrícula  tens dues opcions:

 •  "Selecció massiva d'assignatures" (només per a 1er curs), tria una agrupació amb totes les assignatures d'un curs en el mateix grup. Els grups tenen límit de places, si un s'omple, el programa et matricularà en un altre amb places disponibles (sense avisar-te). Si tries matrícula parcial (de 24 a 47 crèdits) veu directament a la pantalla Selecció d'assignatures
 • "Selecció d'assignatures", on tries una a una les assignatures. Fixa't en el curs de l'assignatura, ja que no apareixen ordenades per curs sinó per tipus d'assignatura.
 • En la pantalla de" Grups" revisa els grups que s'han assignat automàticament en la selecció massiva i tria o canvia els grups que corresponguen. (consulta en cada titulación los grupos de matrícula (Grau Infermeria -  Grau en Nutrició H. i D.).

PROBLEMES que poden sorgir durant la matrícula:

 • No tens o no pots introduir el compte bancari: no et preocupes, SELECCIONA PAGAMENT ÚNIC I EFECTIU I VALIDA. Durant el període de matrícula podràs tornar a entrar en automatrícula per a introduir el número de compte i imprimir la domicilidación bancària (SEPA).
 • No pots seleccionar algun descompte: no et preocupes, VALIDA LA MATRÍCULA i acudeix a la Secretaria per a presentar la documentació justificativa. La Secretaria inclourà el descompte abans del cobrament del 1er rebut (18 de setembre).

MOLT IMPORTANT - Quan finalitzes la matrícula IMPRIMEIX el justificant de matrícula, l'horari i el  SEPA i

  • COMPROVA en el justificant de matrícula que t'has matriculat CORRECTAMENT de totes les assignatures i grups que volies. L'import de matrícula és aproximat, podrà modificar-se després de la publicació oficial de les Taxes de la Generalitat.

  • COMPROVA en el teu horari personalitzat si tens solapamientos (apareixen en roig). Pots entrar en automatrícula tantes vegades com vulgues fins a les 13'00 h del 17 de juliol per a modificar-la.

  • IMPRESCINDIBLE: has de lliurar el SEPA emplenat i signat pel titular del compte en la Consergeria de la Facultat de Ciències de la Salut (de dilluns a divendres de 08:00h. a 20:00h.) o enviar-ho escanejat a facu.salut@ua.es . Si no ho fas s'anul·larà la matrícula per falta de documentació .

  • Si necessites adaptació curricular CONTACTA amb el Centre de Suport a l'Estudiant (CAU).

Pas 3. Documentació

A més de realitzar l'automatrícula en UACloud és REQUISIT INDISPENSABLE  presentar en la Secretaria de la Facultat la documentació imprescindible per a acabar de formalitzar la matrícula dins del termini.

Terminis de Lliurament:
Matrícula de juliol: fins al 6 de setembre de 2019
Matrícula de setembre: fins al 3 d'octubre de 2019
Matrícula d'octobre: fins al 15 de novembre de 2019

La matrícula no quedarà formalitzada fins que lliures la documentació i pagues la matrícula:  Forma i terminis de pagaments - Taxes - Exempcions i bonificacions .

Si no aportes algun dels documents requerits la matrícula serà ANUL·LADA D'OFICI prèvia notificació.

Si posteriorment al pagament del rebut, et matricules en un altre centre de la UA, podràs fer valdre el teu pagament. Procedirà la devolució de les taxes abonades en el cas d'estudiants matriculats per primera vegada en 1er curs d'un estudi oficial, que siguen admesos en un altre estudi universitari del mateix nivell (en una altra universitat) i sol·liciten l'anul·lació de la matrícula i la devolució de les taxes amb anterioritat al 15 de desembre de l'any acadèmic en curs.

Ampliació de Matrícula del 2n Semestre: del 22 al 24 de gener de 2020
Calendari Acadèmic Oficial : Les classes comencen el 9 de setembre

Si et trobes en Llista d'Espera

Publicació de places vacants: 18 de juliol  Consulta-ho en aquest enllaç

Si obtens plaça, la UA t'enviarà un SMS i un e-mail (al correu electrònic que has facilitat en el sistema de preinscripció de la Generalitat) amb les instruccions de matrícula, la cita per a matricular-te i l'adreça de correu institucional de la Universitat. Segueix els passos a dalt esmentats en l'apartat " Si has sigut admès/a ".

 • Si tens algun problema i no pots matricular-te envia un correu electrònic, fins a les 14:00 h, a l'e-mail: facu.salut@ua.es

Tingues en compte que si NO et matricules aquest dia PERDRÀS LA TEUA PLAÇA

Si ja t'has matriculat en un altre grau de la UA, has de comunicar-ho amb un correu electrònic a la Secretaria del Centre perquè alliberen la plaça. Indica en el correu el teu nom i cognoms, DNI, estudi en el qual estaves matriculat i estudi en el qual t'hem admès. S'anul·larà la teua primera matrícula i s'oferirà a la llista d'espera.

Confirmació que DESITGES CONTINUAR en la LLISTA D'ESPERA

Si després del moviment de llista d'espera no has aconseguit plaça, hauràs de sol·licitar romandre en Llista d'Espera, emplenant el FORMULARI on-line el dia 19 de juliol de 2019, sense necessitat d'acudir a la Facultat. En cas contrari, s'entendrà que renúncies. Si es produeix alguna vacant, la UA t'enviarà un SMS i un e-mail (al correu electrònic que has facilitat en el sistema de preinscripció de la Generalitat) amb les instruccions de matrícula, la cita per a matricular-te i la teua adreça de correu institucional de la Universitat. Seguiràs els mateixos passos de l'apartat anterior "Si has sigut admès/a".

Si tens algun problema amb el formulari, pots enviar un correu a facu.salut@ua.es

Pots consultar la teua nova posició de llista d'espera, després de la confirmació, en https://cvnet.cpd.ua.es/preinsgrado/alumno (habilitat des del 21 de juliol al 30 de setembre de 2019).

Quedaran EXCLOSOS de la Llista d'Espera els qui NO hagen confirmat a través de Formulari el 19 de juliol de 2019

ESTUDIS DE POSTGRAU

Si has sigut admès/a:

Una vegada que estàs admès/a en un estudi, has de realitzar la matrícula seguint els 3 passos següents: 

Pas 1. Obtenir cita i clau d'accés a UACLOUD

 • La UA t'enviarà un e-mail (al correu electrònic que has facilitat en el sistema de preinscripció de la UA) amb les instruccions de matrícula, el termini per a matricular-te i la teua adreça de correu institucional de la universitat. 
 • Per a obtenir la clau d'accés a UACloud entra en la següent pàgina:
https://cvnet.cpd.ua.es/gestident/claveacceso/solicitar/es
 • Si ja eres estudiant de la UA, ja tens correu i clau. Consulta la teua cita en UACloud/Matrícula/Matriculació/Consultar termini.
 • No és possible realitzar la matrícula abans del dia i hora assignats.

Terminis de Matrícula o modificació:

Fase única (MU en emergències i catàstrofes): del 9 al 11 de julio de 2019
Fase 1: del 8 al 21 de juny de 2018
Fase 2: el 13 al 17 de juliol de 2018

Pas 2. Automatrícula

Des de l'hora i dia assignats en la teua cita podràs accedir a UACloud i formalitzar la teua matrícula

[UACloud - Matrícula - Matriculació - Iniciar/modificar]

Consulta la  guia d'automatrícula


IMPORTANT:
Si tries matricula parcial o el teu master és de 2 anys s'aconsella que et matricules del TFM en l'últim any, ja que el Treball Fi de Master (TFM) no es podrà qualificar fins que tingues aprovades la resta d'assignatures del Master.

Pas 3. Documentació

A més de realitzar l'automatrícula en UACloud és REQUISIT INDISPENSABLE presentar en la Secretaria de la Facultat la documentació imprescindible per a formalitzar la matrícula dins de termini. Consulta la relació de documents necessaris i el termini de lliurament, dins de documentació imprescindible.

La UA fraccionarà l'import total de la teua matrícula en 4 terminis, a pagar pel sistema de domiciliació bancària, per al que hauràs d'introduir el codi IBAN del teu compte en el programa d'automatrícula. Quan valides la teua matrícula, podràs guardar o imprimir l'ordre de domiciliació. Aquest document, signat per la persona titular del compte, has de lliurar-ho en la Facultat. Pots portar-ho personalment o enviar-ho per correu ordinari o electrònic en els terminis abans indicats.

La matrícula podrà ser ANUL·LADA D'OFICI si no aportes algun dels documents requerits. Hauràs de presentar-la en la Secretària del Centre en l'horari d'atenció al públic.

Si et trobes en Llista d'Espera

La Facultat contactarà seguint l'ordre rigorós de llista conforme es vagen produint vacants, sense necessitat de confirmar romandre en llista.

SOBRE VIRTUAL MATRÍCULA (informació específica de cada estudi)

Secretaria Facultat Ciències de la Salut


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3512

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464